Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Meszároš stále čaká na povolenie hrať

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš stále nemôže hrať. Dvadsaťsedemročný rodák z Považskej Bystrice absolvoval začiatkom apríla operáciu ľavého ramena, kde mu naprávali natrhnutú manžetu rotátora ramenného kĺbu.

05.09.2013 10:50
Andrej Meszároš Foto: ,
Andrej Meszároš.
debata

V rozhovore pre CSN Philly priznal, že stále nedostal od lekárov povolenie hrať a musí sa podrobovať rôznym vyšetreniam a testom. Pocitovo je to však z jeho strany dobré. Ešte v júni potvrdil, že jeho zdravotný stav sa už výrazne zlepšuje a na novú sezónu bude pripravený. Do jej začiatku má ešte dostatok času.

Meszároš odohral za uplynulých dvadsať mesiacov vinou zranení len 73 stretnutí. V minulosti odohral 298 zápasov v NHL bez prerušenia, ale potom ho začali prenasledovať zdravotné problémy. Vlani v marci sa podrobil operácii chrbta a vrátil sa na jeden duel play-off, potom si v letnej príprave potrhal achilovku a po štarte skrátenej sezóny 2013 prišli ďalšie problémy s ľavým ramenom. Začiatkom apríla mu operovali ľavé rameno.

Meszároš nastúpil v uplynulej sezóne na 11 zápasov, v ktorých dosiahol dve asistencie. Celkovo má v základnej časti NHL na konte 533 stretnutí a 202 bodov (49+153). Vo Philadelphii má pred sebou posledný rok kontraktu, ktorý platový strop Flyers zaťažuje sumou 4 milióny dolárov. V klube by od neho radi videli produktívne výkony.

debata chyba
Viac na túto tému: #Meszároš #philadelphia #povolenie hrať