Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga play-off - Štvrťfinále

21.03.2023 o 18:30

HK Dukla Ingema Michalovce
3 : 2
(1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
HC SLOVAN Bratislava
Naposledy zmenené pred rokom
obnoviť
Filter

Dlho sme teda nečakali na vyriešenie tretieho štvrťfinále v Michalovciach. Dukla premrhala vedenie, no z trestného strieľania sa nemýlil Pereskokov a Líškam tak zariadil vedenie v sérii 2:1. Súboj na Zemplíne pokračuje aj v stredu večer. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

63:51

Dukla Michalovce dala gól! Trestné strieľanie s prehľadom a krásnym bekhendovým blafákom premenil VADIM PERESKOKOV! Michalovce získavajú druhý bod v sérii. Bez asistencie.

63:51

Gól to nebol! Ale Slovan sa nevyhne trestnému strieľaniu, ktoré ostáva v platnosti!

63:51

Puk už padal oblúčikom za chrbát brankára Coreaua! Samuel Takáč to vykopol z bránkovej čiary! Z nášho pohľadu hráč Slovana nešiel s úmyslom posunúť bránu, ale bol to dôsledok zákroku! Rozhodca Tomáš Orolín si vypýtal prezeranie videa, ale gestikuloval trestné strieľanie!

63:27

Michalčin sa oprel do puku, ktorý do tela inkasoval Golian. Chalupa sa ešte stihol vytočiť tak, aby ho to nezasiahlo.

62:34

Pavlovs jednoznačne zbytočne chcel prepasírovať prihrávku z druhej žŕdky Coreaua, pretože pred ním bol na ľade súperov obranca v snahe zabrániť tomu a aj tak tam naivne hádzal puk.

60:35

Veľkú aktivitu vyvíjal za Duklu Pavlovs. Mal s ním čo robiť Andrej Golian, ktorý okrem iného mal za chrbtom Buca. Rozhodcovia to odpískali.

60:01

Začalo sa predĺženie.

Predĺženie sa začne o 21:11.

Michalovce nedoviedol duel do víťazného konca. Slovan zabral a gólmi Beňa i Pecarara poslal stretnutie do predĺženia. To sa odohrá v trvaní 20 minút vo formáte 5 proti 5.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:01

Dávid Buc vytiahol domácich do útočného pásma. Sekundoval mu Vašaš, ale dostal zlý puk, ktorý sa mu odrazil od korčúľ.

58:24

Škorvánek v poslednej chvíli vyrazil nepríjemne tečovaný puk!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

56:59

Ďalšie varovanie pre Michalovce. Po ľade zakončil Brant Harris, ale trafil brankárov betón.

56:04

Fominych celkom jednoducho unikal po pravom krídle, hoci bol v sprievode protihráča. Škorvánkovi nepodkúril.

Reklamná prestávka.

54:49

Slovan Bratislava dal gól! LIAM PECARARO sa pohral s obrancom Mihalikom a jeho strelu už nestačil vytlačiť Škorvánek. Slovan vyrovnáva na Zemplíne na 2:2. Asistencie: Brant Harris a Michal Sersen.

52:31

Coreau chytil strelecký pokus Vašaša!

50:53

Okoličány mieril do tyčky!

50:19

V tejto chvíli vystrelil na bránku Michaloviec Kallen. Stanislav Škorvánek ešte drží najtesnejšie vedenie.

49:22

Osburn si znova doprial ofenzívny výlet. Vybojoval si skvelú palebnú pozíciu a Coreau sa ujal puku z jeho čepele. Michalovský hráč ešte dohral Sersena, ktorý sa nedal, ale všetko dopadlo v rámci normy.

48:26

Michalovce a Slovan Bratislava hrajú s piatimi hráčmi.

48:05

Slovan Bratislava dal gól! Belasým odľahlo. Našli netradičného strelca, ktorým je MICHAL BEŇO, keď podstrelil pravý betón domáceho Škorvánka. Asistencia: Liam Pecararo.

Reklamná prestávka.

46:26

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce:
Macejko – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HC SLOVAN Bratislava:
MacKenzie – 2 min., hrubosť.

45:55

Dnes je jedno, kto zo slovanistov páli na bránku. Už sa skoro všetci vystriedali, ale všetko ničí Škorvánek. Teraz sa vysporiadal s MacKenziem.

45:46

Ščerbak bol majiteľom puku a vyhol sa Pavlovsovi. Streleckou parketou disponoval Brant Harris. Jeho delovka bola kvalitná, ale nepresná.

43:46

Ivan Glazkov veľmi skúsene prerušil rozohrávku hostí v tretine. Natiahol hokejku a bolo to vybavené. Fominych vyšiel z toho naprázdno.

42:23

Majster zaznamenal úspešné vhadzovanie. Minárik vytiahol puk pre Töröka, ale vždy je na konci bratislavských šancí brankár Škorvánek.

41:56

Slovan sa na pár sekúnd usadil v útočnom pásme. Po prihrávke Kukumberga poslal nepresný pokus Takáč.

40:59

Radovan Puliš opäť zachytil jeden z nepresných hosťujúcich pukov. Nastavil sa do pozície na strelu, avšak chcel adresovať prihrávku Okoličánymu, no to už nedokázal zrealizovať.

40:01

Michalovce do konca stretnutia bez Matúša Paločka, ktorý odstúpil v 33. minúte po súboji s MacKenziem. Domáci útočník utrpel vykĺbenie oboch ramien a je na ceste do nemocnice.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 20:21.

Michalovce aj po dvoch tretinách sú stopercentné. Slovan už je až zúfalý zo zákrokov Stanislava Škorvánka, ktorý je skutočne veľkou prekážkou.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

37:26

Jakub Minárik nepribudne do kolónky strelcov za bratislavský Slovan. Pri domácej striedačke vybojoval puk a zo sóla ho poslal na prvú žŕdku Škorvánka, ktorý bol na túto možnosť nachystaný a zasiahol.

36:59

Galamboš kombinoval s Pulišom. Skúsený slovenský útočník ideálne nadvihol puk na čepeli, ale mieril poriadne nepresne.

Reklamná prestávka.

36:15

Škorvánek riešil situáciu, keď na neho pálil tvrdo Michal Sersen.

35:10

Zakázané uvoľnenie michalovskej Dukly.

33:44

Dukla Michalovce dala gól! IVAN GLAZKOV nechal zabudnúť na svoje slabšie chvíle v druhej tretine. Vynikajúco sa presťahoval z pravého kruhu na stred plochy a prestrelil zápästím brankára Slovana. Ruský obranca si otvára účet v play-off. Asistencie: Vadim Pereskokov a Jakub Suja.

33:18

Suja predĺžil puk Pereskokokovi, ktorý nechal vyniknúť Coreaua!

32:43

Matúš Paločko za aplauzu vypredaného hľadiska opúšťa ľad na nosidlách!

32:43

Michalovského hráča je však potrebné odniesť na nosidlách!

32:43

Matúš Paločko leží pri zadnom mantineli! Zákrok MacKenzieho nenaznačil, žeby išlo o niečo nekalé z jeho strany! Je to výsledok nešťastného dopadu!

31:43

Bucovi pasovalo, že po strede klziska išiel Vašaš, ktorý drží hokejku v pravej ruke! Ale horšia bola nahrávka, z ktorej sa nedokázal presadiť!

Reklamná prestávka.

31:32

Hosťujúci puk je v lapačke domáceho gólmana.

30:55

Niečo domácim nefunguje v posledných minútach. Vzadu sú nesústredení. Aj teraz najprv Glazkov spravil chybu a po nej sa musel vyhadzovať puk na zakázané uvoľnenie.

30:09

Prerušená hra. Stretnutie sa prehuplo do druhej polovice riadneho hracieho času. Slovan na Zemplíne ešte neskóroval.

Reklamná prestávka.

28:15

Pekné vyhodenie puku Michalovčanmi. Rovno na vyrážačku ho dostal brankár Coreau. Zemplínčania ale toto spravili kvôli tomu, pretože sa motali vo svojom pásme a neboli v držaní puku.

26:33

Sersen podporoval útočníkov. Škorvánek nemusel zasahovať po drobnej skrumáži medzi kruhmi. Až následne pokryl strelu Minárika.

25:49

Hammond sa dobrým pohybom prepracoval k streleckému pokusu. Strieľal okolo MacKenzieho, ale Coreau na to videl.

25:11

Škorvánek si pripisuje ďalší úspešný zákrok. Voľný puk na neho vyslal MacKenzie.

24:30

Puliš veľmi dobre pripravil puk pre Galamboša, ktorý však zvolil kľučku navyše a tá už bola zbytočná. Slovan sa ubránil na svojej polovici.

23:05

Obrovskú rýchlosť nabral domáci obranca Zach Osburn, ktorý je tým známy. Ani jeden slovanista na neho nestačil, preto si vydobyl pozíciu na zakončenie bekhendom. Coreau hru prerušil.

21:49

Pulišov nastrelený puk z pravej na ľavú stranu. Jeden z jeho spoluhráčov sa tam mihol, ale neohrozil Jareda Coreaua.

20:55

Vašaš vedel, kam sa treba postaviť a zachytil prihrávku Ščerbaka. Duklu nasmeroval do pásma, no zemplínsku aktivitu hostia eliminovali za bránou.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 19:21.

Slovan tlačil v absolútnom závere tretiny, ale Roman Kukumberg mladší bol poslaný na ľad a hostia idú do kabíny s mankom o jeden gól.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:13

Na druhej strane ľadu vymýšľal gólový plán Liam Pecararo. Ale hneď prvá prihrávka, ktorá mala smerovať medzi kruhy, bola zneškodnená Duklou.

16:57

Dukla Michalovce dala gól! MATÚŠ PALOČKO vypichol hosťom puk v strednom pásme. Kvalitný únik po ľavej strane zakončil pekným bekhendovým blafákom. Bez asistencie.

15:52

Rysovala sa michalovská príležitosť, ktorá však vypálila tak, že si hráči neúmyselne zobrali puk. Pri bránke na neho čakal Chalupa, ale z čiary tam vpadol Osburn a celé sa to zastavilo.

14:33

Pecararo predvádzal sľubnú prácu v útočnom pásme. Oklamal Buca, ktorý si kľakol a viac to potiahol k bránke, no neprepálil klbko, ktoré vytvoril Pavlovs.

13:14

Daniel Gachulinec prenikol k tvrdej strele, keď ho po buly našiel Jakub Minárik. Škorvánek je momentálne vo forme, nakoľko často čelí pokusom úradujúceho šampióna.

Reklamná prestávka.

12:53

Marcel Haščák vystrelil, aj keď sa mu do toho vrhal Glazkov. Na Škorvánkovom štíte teda skončil extraligový strelec.

11:58

Krátky okamih využil Harris na zisk puku, keď pri zadnom mantineli neudržal rovnováhu Buc. Hneď na to mu cestu odrezal čistým zákrokom telom Michalčin.

11:16

Slovanisti zrazili hokejkami Mihalikov pokus od modrej čiary.

10:09

Šanca Michaloviec! Filipa Vašaša uvoľnil Pavlovs už v útočnej tretine! Po krátkom nájazde nevymiešal Coreua pukom po ľade!

09:10

Gachulincovo skryté nastrelenie, ktoré nieslo so sebou dobré parametre a napokon doletel puk na ľavý Škorvánkov betón, ktorý nechal pri ľavej žŕdke.

08:21

Škorvánek zlikvidoval nepríjemnú koncovku a hlavne dobre mierenú od Kallena. Bol to zákrok z kategórie náročnejších, no pre domácich zvládnutý.

Reklamná prestávka.

08:00

Narastá počet osobných súbojov, a to sa vypredanej aréne miestami páči.

06:47

Neplánovaný zákrok Vašaša. Do hokejky dostal tvrdú strelu Matoušeka, ktorá sa ocitla na ľade. Michalovce však neboli následne ohrozené.

04:46

Matúš Paločko sa predieral po mantineli, až kým sa mu nepodarilo vytiahnuť na modrú čiaru. Jeho nastrelenie chcel dostať tečom do bránky Puliš. Coreau so zákrokom.

03:27

Slovanisti uspeli na vhadzovaní a MacKenzie mal vytvorený dobrý priestor na strelu. Puk je v náručí michalovského brankára.

03:09

Minárik spôsobil prievan pred domácou bránkou. Tomáš Matoušek strkal hokejku do skrumáže, no z prvej tyčky netrafil sieť.

02:14

Samuel Takáč sa prekľučkoval spoza bránky k pravému kruhu a ponúkol šancu dorážať Kytnárovi, no na vedúci gól hostí to nestačilo.

01:39

Tvrdý strelecký pokus Michala Sersena, ktorý končí pri brankárovi Škorvánkovi. Pramenilo to však zo zlého rozhodnutia Buca, ktoré držalo majstra v pásme.

00:30

Fantastická kľučka Ščerbaka! Škorvánek proti nemu tasí vyrážačku!

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Dukla Ingema Michalovce: Škorvánek – Osburn, Hammond, Michalčin, Mihalik, Glazkov, Macejko – Buc, Pavlovs, Vašaš – Matúš Paločko, Galamboš, Puliš – Zabusovs, Suja, Pereskokov – Okoličány, Chalupa, Gareffa.
Tréner: Peter Kudelka.

HC SLOVAN Bratislava: Coreau – MacKenzie, Golian, Kallen, Beňo, Gachulinec, Sersen, Maier – Pecararo, Harris, Ščerbak – Fominych, Zigo, Haščák – Takáč, Kytnár, R. Kukumberg ml. – Török, Minárik, T. Matoušek.
Tréner: Ján Pardavý.

Rozhodca: Orolín, Žák – Bogdaň, Stanzel.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní tretieho zápasu štvrťfinále play-off TIPOS extraligy medzi Michalovcami a Slovanom.

HK Dukla Ingema Michalovce


Dukla priviezla na Zemplín vynikajúci stav série. Síce sa na vyrovnanie „museli“ rozhodcovia pozrieť až dvakrát, napokon to stálo za to. Hrdinom druhého bratislavského duelu bol Peter Galamboš. Štadión by mal byť zaplnený do posledného miesta.

HC SLOVAN Bratislava

Majster chcel skóre 2:0, nie 1:1. Vyberať si však nemôže a musí akceptovať realitu. Slovan má svoju kvalitu aj silu, ale je si vedomý faktu, že v Michalovciach ho nič jednoduché nečaká. To platilo v základnej časti a dvojnásobne to bude v play-off.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

HK Dukla Ingema Michalovce

HK Dukla Ingema Michalovce

  • Škorvánek
  • Osburn
  • Hammond
  • Michalčin
  • Mihalik
  • Glazkov
  • Macejko
  • Buc
  • Pavlovs
  • Vašaš
  • Matúš Paločko
  • Galamboš
  • Puliš
  • Zabusovs
  • Suja
  • Pereskokov
  • Okoličány
  • Chalupa
  • Gareffa
HC SLOVAN Bratislava

HC SLOVAN Bratislava

  • Coreau
  • MacKenzie
  • Golian
  • Kallen
  • Beňo
  • Gachulinec
  • Sersen
  • Maier
  • Pecararo
  • Harris
  • Ščerbak
  • Fominych
  • Zigo
  • Haščák
  • Takáč
  • Kytnár
  • R. Kukumberg ml.
  • Török
  • Minárik
  • T. Matoušek