Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos extraliga predkolo play-off

14.03.2023 o 18:00

HK Dukla Ingema Michalovce
2 : 1
(0:0, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Naposledy zmenené pred rokom
obnoviť
Filter

Hokejisti Michaloviec postupujú do štvrťfinále play-off 30. ročníka Tipos extraligy. Zemplínčania tak do tretice nebudú chýbať medzi najlepšou osmičkou. Zemplínska Dukla vyzve majstrovský Slovan Bratislava. Pre Duklu Trenčín sa ročník skončil. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:14

Trenčín oddychový čas!

59:14

Šanca Trenčína! Šimon Petráš netrafil puk, Ozols si vybral na prihrávku Thelina, ktorý bol vľavo, ale frajerom je Škorvánek!

58:23

Jan Dalecký nezasiahol voľnú časť domácej bránky! Škorvánek natiahol betón, ale bolo to poriadne tesné!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

57:50

Trenčín hrá power-play!

Dnešný duel sleduje 3800 divákov (vypredané)!

Reklamná prestávka.

56:44

Zabusovs bol tvorcom tohto protiútoku s Pereskokovom. Za Trenčín si sľubne počínal brániaci Ozols a ušetril LaCouveeho od práce.

55:43

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

54:59

Škorvánek zakrytý viacerými hráčmi, a to veľmi dobre vedel Tourigny. Dôležitú situáciu ale z toho nevyťažil.

54:01

Čacho výborne našiel za Osburnom svoju dvojičku Petráša. Aj jemne škrtol puk hokejkou, ale nezakončil plnohodnotne, čo pochopiteľne domácich potešilo.

Reklamná prestávka.

53:43

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce:
Suja – 2 min., hákovanie.

53:13

Uvidíme, či a do akej miery možno zamrzí Zemplínčanov premrhaná presilovka v trvaní piatich minút.

52:58

Trenčín hrá s piatimi hráčmi.

52:06

Osburn dnes vyprodukoval dve zaváhania, za ktoré Michalovce nepykali. Pre túto chvíľu sa však ukazoval v pozitívnejšom svetle a ako ofenzívne ladený obranca vyrazil vpred. Hosťujúca Dukla to prežila.

51:14

Peter Galamboš sa fantasticky uvoľnil, ale puk zazvonil na bránke LaCouveeho!

50:00

Do konca riadneho hracieho času ostáva desať minút. Michalovce – Trenčín 2:1 a pokračuje päťminútová početná výhoda Zemplínčanov.

49:25

Pekná spolupráca medzi dvomi obrancami. Od mantinelu adresoval Glazkov prihrávku Michalčinovi a bola to dobrá strelecká parketa. Brankár Trenčína zapracoval.

48:59

LaCouvee si našiel puk v celkom neprehľadnej situácii, keď strieľal po ľade Radovan Puliš.

47:58

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
Pietroniro – 5 min. + DKZ, napadnutie.

47:58

Phil Pietroniro končí v dueli! Dostáva trest 5+DKZ za napadnutie! Publikum v Michalovciach ho vyprevadilo piskotom!

47:58

Pietroniro fauloval Matúša Paločka, ktorý skončil v mantineli! Domáci hráč už je v kabíne a rozhodcovia skúmajú video, ako to vyhodnotia!

Reklamná prestávka.

47:11

Buc posunul prihrávku Gareffovi. Zámorský útočník sa len ťažko predieral do streleckej pozície a napokon to nedotiahol k lepšiemu pokusu na bránku.

44:41

Trenčania jemne pritlačili domácich. Rysovala sa šanca pre Petráša po práci Tourignyho. Krátko na to ešte jedna aktivita smerom na bránku. Škorvánkovi pomáhajú obrancovia.

43:44

Pereskokov na poslednú chvíľu zachytil nepresný puk Trenčanov. Nedisponoval rýchlosťou a už sa nestihol rozbehnúť. Tak to iba podržal pri sebe.

42:47

Hostia stratili puk. Samuel Chalupa ho priviezol do útočnej tretiny a oprel sa do neho už keď bol v pravom kruhu. Týmto pokusom sa však mýlil.

41:34

Dukla Michalovce dala gól! ROMAN ŽITNÝ sa vedel postaviť pred bránku Trenčína. Ostal sám pri ľavej žŕdke. LaCouvee sa nestihol presunúť a pokúsiť sa mu to chytiť. Asistencia: Ivan Glazkov.

41:21

Bucov bekhend vytesnil LaCouvee pred seba! Pereskokov veľmi nemal priestor na lepšiu dorážku!

40:53

Prvú strelu mali Trenčania. Lenže Nemčík si neporadil s vysunutou hokejkou Mihalika. Na druhej strane chcel zabezpečiť Michalovciam vedenie Jakub Suja.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:41.

Aj po prostrednom dejstve je to nerozhodné, no na rozdiel oproti prvému už padli prvé presné zásahy. Kanonier Šimon Petráš prehovoril za hostí, za Zemplínčanov odpovedal rovnakou mincou Vladimír Mihalik.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:58

Škorvánek musel byť nachystaný do poslednej sekundy tejto tretiny. Pokus na neho poslal obranca Pietroniro. Ešte jedno vhadzovanie a pôjde sa do kabín.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

37:55

Vladimír Mihalik vôbec nie je strelec. Jeho hlavnou náplňou je bránenie a čistenie priestoru pred bránkou. V tejto chvíli sa mu naskytla možnosť páliť. LaCouvee zasiahol.

36:35

Dukla Michalovce dala gól! Sviatočný strelec vyrovnáva na 1:1. Kapitán VLADIMÍR MIHALIK získal puk od Pereskokova a presne vystrelil cez Hudecovu hokejku. Viac-menej Trenčania iba stáli a pozerali. Asistencie: Patriks Zabusovs a Vadim Pereskokov.

Reklamná prestávka.

35:20

LaCouvee naďalej potvrdzuje svoje kvality. Túto vetu uplatnil pri Bucovom tečovaní strely.

34:59

Okoličány presne riešil túto situáciu, ako sa nemá. Pred sebou mal dvoch protihráčov a takmer žiadny priestor. Namiesto rýchleho švihu predviedol veľký náprah, ktorý neprenikol k brankárovi Trenčína.

33:48

LaCouvee sa premiestnil vpravo a zasahoval pri koncovke Buca.

33:00

Čacho si narazil puk s domácou bránkou, ale už nehľadal pred ňou Petráša. Mohla sa oprášiť spolupráca z momentu, kedy Trenčín išiel do vedenia.

32:11

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

30:40

Peter Galamboš je veľmi platný v oslabeniach. Okrem toho, ak je šanca útočiť, ide do toho. Vytočil Tourignyho, ale strelou po ľade neprekvapil LaCouveeho.

30:11

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce:
Vašaš – 2 min., hrubosť.

Reklamná prestávka.

29:35

Do strely prenikol trenčiansky hokejista Tourigny. Ako pravák sľubne zamieril puk, ale vyrážačkou ho nezlikvidoval Stanislav Škorvánek.

28:13

Opäť Pietroniro a jeho tvrdosť proti michalovskému hráčovi. Z ľadovej plochy sa zbieral útočník Zabusovs.

27:29

Pietroniro vytlačil pohybom Galamboša, ktorého na záver priľahol pri mantineli. Tento súboj bol z hľadiska rozhodcov v absolútnom poriadku.

26:37

Pohotová reakcia Denisa Hudeca. Domáca Dukla prehrala buly a jeho strelecký pokus prišiel okamžite a navyše zo zákrytu. Škorvánek si pomohol betónom.

26:35

Zakázané uvoľnenie Michaloviec.

25:45

Trenčín hrá s piatimi hráčmi.

25:18

Viliam Čacho získal puk v strednej tretine a aj s pomocou mantinelu smeroval do útoku. Nemal dostatok síl a hru presunul pred bránku, ale Škorvánek nebol ohrozený.

24:24

LaCouvee zasahoval proti strele Ivana Glazkova. Puk vyskočil pred Galamboša, ale ten len naprázdno hrabol hokejkou do vzduchu.

23:45

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
Nemčík – 2 min., podrazenie.

23:31

Neuveriteľná situácia! Škorvánek už putoval na lavičku pri avizovanom vylúčení! Chybná nahrávka z michalovského útočného pásma smerovala na opustenú bránku! Puk zastavila ľavá tyčka!

22:44

Trenčín dal gól! ŠIMON PETRÁŠ prvou strelou nevyzrel na Škorvánka. Michalovský brankár ale predložil dorážkovú ponuku a z bekhendu už to vyšlo. Glazkov si nesplnil svoju povinnosť. Asistencia: Viliam Čacho.

22:06

Roman Žitný napálil pokus od žŕdky!

21:16

Na domáceho brankára sa rútil zľava Ozols! Škorvánkovi sa otvorila ľavá časť bránky, ale jeden z hostí bol v súboji so súperom!

20:48

Nemčík si našiel cestu k oblúčiku od Osburna, ktorý ho posielal od Škorvánka. Obranca Trenčína sa však ďaleko nedostal.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 18:53.

Momentálne je to parádny hokej na Zemplíne, ale bez potrebných gólov.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:02

Pietroniro sa poľahky prekľučkoval do pásma, odkiaľ okamžite nasadil strelecký pokus zápästím. Škorvánek to dostal na hruď.

Reklamná prestávka.

16:26

Rýchle kroky robil hosťujúci Sloboda a pokúšal sa predrať za pukom do hĺbky útočného pásma. Michalovce ho zdvojili a Glazkov mu vytvoril poslednú prekážku.

15:06

Spoza Škorvánka sa ukázal s pukom na hokejke Krajčovič! Ani pri tomto pokuse nežal úspech!

14:43

Michalovce prišli pohroziť. Žitný započal útok s Dávidom Bucom, ktorý to mohol skúsiť prenášať naspäť, alebo zakončiť. LaCouvee stopercentný.

Reklamná prestávka.

13:32

Trenčín s veľmi peknou akciou! Škorvánek mal plné ruky práce po strele Krajčoviča! Následne vznikla strkanica!

12:48

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

12:11

Hostia kombinovali. Tvrdú strelu vypálil obranca Pietroniro, ale vedľa michalovskej bránky. Puk si zobral Andrej Šťastný, ale pískalo sa. Treba napraviť domácu svätyňu.

11:36

Pred Škorvánkom operoval trenčiansky kapitán Viliam Čacho, ktorý sa zaháňal hokejkou za nastrelením Tourignyho.

11:02

Filip Vašaš si sám vybojoval únik na brankára LaCouveeho! Bol ale viac z uhla, a tak skúsil šťastie! Trenčiansky gólman zatvoril betóny!

10:48

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce:
Michalčin – 2 min., podrazenie.

Reklamná prestávka.

10:13

Stanislav Škorvánek mužom tohto momentu. Dalecký dostal puk na bránku, ale Thelin nezískal možnosť na dorážku.

09:49

Šimon Petráš ostal postávať na útočnej modrej čiare. Ako náhle k nemu prichádzal puk, nechal ho zájsť na zadný mantinel a pobral sa na striedačku.

08:28

Zemplínčania mali šancu na prečíslenie dvoch proti jednému! Buc nešiel do kombinácie, ale priameho pokusu, ktorý zneškodnila opora hosťujúcej Dukly!

08:07

Trenčín hrá s piatimi hráčmi.

07:22

Pulišova nahrávka na Osburna znamenala trenčianske komplikácie! LaCouvee nechal puk pred sebou a k dorážke sa už dostával Buc!

06:30

Pereskokov si vylepšil pozíciu a našiel si spôsob na prienik za útočnú modrú čiaru. Michalčin v dobrom postavení získal od neho prihrávku s následnou delovkou. LaCouvee pokryl.

06:07

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
Sojčík – 2 min., faul lakťom.

05:49

Okoličány sa prezentoval peknou prácou v útočnej tretine. Aj keď obkorčuľoval LaCouveeho a prihrával, k druhej Michalčinovej strele v stretnutí nemohlo prísť. Trenčianska bránka opustila svoj priestor.

05:01

Diváci v Michalovciach už chceli kričať gól! Roman Žitný z priestoru medzi kruhmi ale nevystrelil!

04:19

Škorvánek vyťahuje mimoriadne cenný zákrok! V stopercentnej šanci nedovolil skórovať Šimonovi Petrášovi! Michalovce nechali medzi kruhmi obrovskú dieru!

03:20

Pietroniro neodhadol zakončenie. Od modrej čiary trafil priamo do Paločka, ktorého následne prevesil cez mantinel vlastnej striedačky. Bol to čistý súboj.

02:32

Okoličány sa zrazil pri mantineli s protihráčmi. Chalupa nešiel do pásma a puk sa presťahoval k Trenčanom.

01:36

Domáci Chalupa sa vydal narobiť problémy po pravom krídle, no zároveň bol pokrývaný hosťami. Na bránku poslal bekhend, ale nepresný.

00:33

LaCouvee už musel ísť do prvého zákroku. Matúš Paločko sa uvoľnil za jeho bránkou a poskytol prihrávku na modrú čiaru Michalčinovi. Skvelú strelu skrotil.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Dukla Ingema Michalovce: Škorvánek – Mihalik, Michalčin, Osburn, Baževičs, Macejko, Glazkov – Puliš, Galamboš, Matúš Paločko – Pereskokov, Suja, Zabusovs – Žitný, Buc, Gareffa – Vašaš, Chalupa, Okoličány.
Tréner: Peter Kudelka.

HK DUKLA Trenčín: LaCouvee – Nemčík, Tourigny, Pietroniro, Ulrych, Martiška, Ozols, Stahoň, Kupec – Š. Petráš, Čacho, Valach – Thelin, Dalecký, Krajčovič – Šťastný, Sojčík, D. Hudec – M. Sloboda, J. Jurík, Jakubec.
Tréner: Róbert Döme.

Rozhodca: Stano, Orolin – Jedlička, Bogdaň.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní rozhodujúceho zápasu kvalifikácie o play-off TIPOS extraligy medzi Michalovcami a Trenčínom.

HK Dukla Ingema Michalovce


Michalovčania zhodili zo svojho krku Damoklov meč, ktorý nad nimi visel pred nedeľňajším pokračovaním série v Trenčíne. Ak by východniari prehrali, mali by po sezóne. Tím však podal kolektívny výkon a vynútil si rozhodujúci duel na zemplínskom ľade.

HK DUKLA Trenčín

Posledný krok býva najťažší a Trenčín to zažil. Sériu s Michalovcami mohol definitívne skončiť, ale neurobil tak. Ku cti mu slúži stiahnutie náskoku súpera z 0:2 na 2:2, ale misky váh boli naklonené na strany Líšok. Hosťom ostáva veriť, že kvalitný spánok v príjemnom prostredí na Šírave bude postačujúci na vyplnenie poslednej štvrťfinálovej miestenky.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Dukla Ingema Michalovce

HK Dukla Ingema Michalovce

  • Škorvánek
  • Mihalik
  • Michalčin
  • Osburn
  • Baževičs
  • Macejko
  • Glazkov
  • Puliš
  • Galamboš
  • Matúš Paločko
  • Pereskokov
  • Suja
  • Zabusovs
  • Žitný
  • Buc
  • Gareffa
  • Vašaš
  • Chalupa
  • Okoličány
HK DUKLA Trenčín

HK DUKLA Trenčín

  • LaCouvee
  • Nemčík
  • Tourigny
  • Pietroniro
  • Ulrych
  • Martiška
  • Ozols
  • Stahoň
  • Kupec
  • Š. Petráš
  • Čacho
  • Valach
  • Thelin
  • Dalecký
  • Krajčovič
  • Šťastný
  • Sojčík
  • D. Hudec
  • M. Sloboda
  • J. Jurík
  • Jakubec