Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pastrňák prezradil skutočný dôvod, prečo nepomohol Čechom na MS. Najskôr trpel, teraz prijíma gratulácie

Viacerí fanúšikovia zostali sklamaní, keď po vypadnutí Bostonu v play off NHL oznámil, že na MS do Rigy nepríde. Očakávali, že rovnako ako na vlaňajšom šampionáte, potiahne tím k ďalšej medaile.

09.06.2023 10:29
Pastrňák červenka Foto:
David Pastrňák a Roman Červenka na MS 2022 v Tampere.
debata

David Pastrňák sa však pred štartom MS v Rige ospravedlnil a Česi sa museli zaobísť bez neho. S turnajom sa napokon rozlúčili vo štvrťfinále po prehre 0:3 s USA.

Elitný kanonier nikdy presne neuviedol dôvod, prečo tento rok neposilnil národný tím – a teraz je jasné prečo.

V noci na piatok mu snúbenica Rebecca priviedla na svet dcérku. Rodičia jej dali meno Freya Ivy.

„O tomto momente sme dlho snívali. Nemôžem byť na moje dve krásne dievčatá viac pyšný,“ napísal Pastrňák na sociálnej sieti.

Dvadsaťsedemročný útočník a jeho švédska priateľka Rebecca Rohlsonová zažívajú chvíle šťastia po náročnom období. Pred dvoma rokmi sa im narodil syn Viggo, ale po šiestich dňoch v nemocnici zomrel.

„Viggo Rohl Pastrnak 17. júna 2021 – 23. júna 2021. Máme anjela, ktorý nás stráži, a voláme ho syn. Budeme ťa navždy milovať,“ oznámil vtedy hokejista na sociálnej sieti.

Stanley Cup Golden Knights Panthers Čítajte viac Florida zbrane neskladá, udržala sa v hre o Stanleyho pohár. Tretí duel finále rozhodlo predĺženie

Pastrňák má za sebou individuálne vydarenú sezónu. Stal sa historicky druhým Čechom (po Jaromírovi Jágrovi), ktorý pokoril v základnej časti 100-bodovú hranicu. Odohral všetkých 82 zápasov, spolu zaznamenal 61 gólov a 52 asistencií.

Po tímovej stránke však zažil sklamanie. Bruins ako najúspešnejší tím základnej časti prekvapujúco skončil v play off už v 1. kole, keď nestačil na Floridu.

Panthers potom vyradili Toronto i Carolinu a aktuálne bojujú vo finále o Stanleyho pohár proti Vegas.

Naše hodnotenie hokejistov na MS 2023 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Hokejisti Slovenska získali na MS 2023 v...
debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #NHL #Boston Bruins #narodenie #David Pastrňák