Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Českí komentátori stratili reč: Neuveriteľné... Žasli nad raritou z čepele Pánika

Gól, ktorý sa tak často nevidí. Ten strelil v nájazdoch v prípravnom súboji proti Česku (2:3 po nájazdoch) slovenský útočník Richard Pánik. Predviedol pri ňom neskutočne šikovné ruky.

22.04.2023 07:30
Richard Pánik Foto:
Richard Pánik v súboji s českým reprezentantom Radkom Kučeříkom.
debata (1)

Pre niekoho to mohlo byť drzé zakončenie, pre iných sebavedomé a výnimočné. Každopádne Pánik si na puk z bekhendovej strany položil špičku čepele a ekvilibristicky ho poslal k tyči. Pozrite si jeho unikátny gól, pri opakovaní ktorého dokonca stratili reč aj komentátori:

„Počítam s tým, že teraz asi budem hviezdou svetových tituliek,“ rozhodil po stretnutí rukami brankár Šimon Hrubec v rozhovore pre Českú televíziu. 32-ročný Pánik mal nečakané zakončenie dopredu pripravené. V minulosti ho už predviedol.

„Už som to párkrát skúšal, tak som to skúsil znovu a našťastie to vyšlo,“ povedal Pánik pre iSport.cz. „Moc dobre som to netrafil, ale vyšlo to. Už pred nájazdom som vedel, že to mám natrénované a keď trafím miesto, ktoré mám, tak na to brankár nezareaguje,“ vysvetlil slovenský útočník.

09. Pavol Regenda Čítajte viac Potvrdené prvé posily Slovenska pre MS zo zámoria. Zväz oznámil mená dvoch hráčov

Parádny gól ocenil aj generálny manažér reprezentácie a prezident zväzu Miroslav Šatan. „Nádhera. Taký gól som nikdy nedal, ani som to nikdy neskúšal,“ povedal s tým, že pochválil aj vyrovnávajúci gól z hokejky Faška-Rudáša.

Nad zakončením Pánika pochvalne prikyvoval aj český útočník Radan Lenc. „Toto som videl po prvýkrát! Je poznať, že to má v ruke. A pokiaľ to v nej má, tak si to môže dovoliť…“ povedal.

Najbohatšie kluby NHL v bojoch o Stanleyho pohár Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Majú ekonomická sila, hodnota klubov či platy...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Pánik #slovenská hokejová reprezentácia #MS v hokeji 2023