Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Reakcia na Pospíšilov skrat? Takého Ramsayho som ešte nevidel

Na striedačke pôsobí pokojne aj počas najvypätejších momentov. Málokedy prejaví emócie, pravý hokejový diplomat.

30.05.2022 09:31
Ramsay MS 2022 hokej Foto: ,
Craig Ramsay a Martin Fehérváry diskutujú počas štvrťfinálového zápasu Fínsko - Slovensko.
debata (15)

Lenže aj Craig Ramsay sa vie nahnevať a poriadne zvýšiť hlas.

Jeden taký moment sa udial po prvej tretine zápasu MS Slovensko – Kazachstan. Slováci síce viedli po premiérovom góle Kollára, ale následne prišiel dvojnásobný skrat Kristiána Pospíšila .

Horkokrvný útočník dvakrát zbytočne fauloval, čo Kazachovia potrestali dvoma gólmi v presilových hrách. Slováci tak v dôležitom zápase prehrávali s exotickým súperom 1:2.

"Či sa vie nahnevať? Po prvej tretine zápasu proti Kazachstanu taký bol. Päť rokov ich niečo učím a oni urobia niečo takéto?!, hneval sa v šatni.

Takého rozčúleného som ho dovtedy nevidel. Našťastie sme zápas potom otočili," opísal moment zo šatne už teraz bývalý asistent generálneho manažéra Oto Haščák vo včerajšej relácii RTVS Citronáda.

Fínsko, trofej Čítajte viac Ošiaľ v Tampere! Fíni zavŕšili jazdu zlatom, rozhodli v predĺžení

O tom, že dvojnásobný prehrešok voči disciplíne, na ktorej si tak veľmi zakladá, Ramsayho skutočne nahneval, by mohol rozprávať najmä Pospíšil.

Zvyšok duelu proti Kazachom presedel na striedačke a zvyšné zápasy Slovenska na šampionáte na tribúne. Hoci viacerí experti či fanúšikovia navrhovali, aby na štvrťfinále dostal „amnestiu“, Ramsay zostal neoblomný a útočníka nechal mimo zostavy.

Slováci po štvrťfinálovej prehre s Fínskom obsadili na MS 2022 ôsme miesto, čím zopakovali umiestnenie z lanského šampionátu v Rige.

Ramsaymu sa po MS končí zmluva a nie je jasné, či bude na slovenskej striedačke pokračovať. Svoj názor, či by mal skúsený Kanaďan zotrvať v pozícii kouča SR, môžete vyjadriť v našej ankete:

15 debata chyba