Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prešľap redaktorky RTVS riešia aj Švajčiari. Jej „obeť“ odvtedy mlčí

Najpopulárnejší švajčiarsky portál Blick si pred zápasom s Nemeckom všimol nepríjemné nástrahy, s ktorými sa musela vyrovnať asistentka trénera Jessica Campbellová.

24.05.2022 11:00
Jessica Campbellová na lavičke nemeckej... Foto: ,
Jessica Campbellová na lavičke nemeckej hokejovej reprezentácie.
debata (9)

Rozruch spôsobila otázka redaktorky RTVS Barbory Žiačikovej. Podľa fínskej televízie YLE mala zniesť v zmysle: „Aké je to byť v tíme ako atraktívna žena, keď je okolo vás toľko príťažlivých mužov? Možno máte niektorých radšej ako ostatných…“

„Ako by asi mala odpovedať na takúto otázku?“ pýta sa Blick v texte o Campbellovej. Bývalá kanadská hokejistka púta od začiatku šampionátu veľkú pozornosť.

Ale od nevhodnej otázky už na podujatí neposkytuje žiadne rozhovory, tvrdí švajčiarsky portál. Ten si pomohol jej vyjadreniami ešte pred vypuknutím aféry. "V skutočnosti nevidím žiadne prekážky, vidím len ciele,“ uviedla 29-ročná trénerka.

Kto je Jessica Campbellová Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Do realizačného tímu si ju vybral sám fínsky...

Tá si hokejistov Nemecka získala svojou kompetentnosťou a jasným prejavom. „Mojím cieľom ako trénerky bolo vždy pracovať na najvyššej úrovne. Nie je dôležité či je to v mužskom, alebo ženskom športe,“ vysvetlila.

Nemeckí hokejisti na lavičke s Campbellovou sa v utorok postavia vo svojom poslednom zápase A-skupiny proti zatiaľ stopercentnému Švajčiarsku. Ak Nemci zvíťazia za tri body, stanú sa víťazom skupiny.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #MS v hokeji 2022 #Jessica Campbellová #Barbora Žiačiková