Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ohlasy: Po troch mesiacoch. Odplatili sme Slovákom olympijskú potupu

Prečítajte si, ako reagovali zahraničné médiá na prehru Slovenska v druhom vystúpení na majstrovstvách sveta proti Nemecku.

14.05.2022 22:25
Slovensko Nemecko Foto: ,
Nemeckí hokejisti sa radujú z víťazného gólu.
debata

iDnes.cz (ČR): Slovenskí hokejisti na MS opäť prehrali s Nemeckom. V urputnej bitke nabrali dvojgólové manko, ktoré už nezmazali a prehrali 1:2. Po dvoch zápasoch skupiny A majú vyrovnanú bilanciu.

Aktualne.cz (ČR): Slovensko prehralo s Nemeckom 1:2. Slováci za v závere tlačili do útoku, boli strelecky aktívnejší, vyrovnať sa im ani pri power play nepodarilo. Nemecko prvýkrát bodovalo.

iSport.cz (ČR): Hokejisti Nemecka porazili na šampionáte Slovensko 2:1. Prvýkrát na turnaji bodovali. Slováci nedokázali nadviazať na piatkové víťazstvo nad Francúzskom. Veľkú zásluhu na triumfe Nemecka mal brankár Philipp Grubauer.

bild.de (Nem.) Super výhra proti Slovensku. S Grubauerom v bránke bola základom úspechu mimoriadne silná obrana, ktorá udržala najtesnejšie vedenie až do záverečného hvizdu.

Zápas Slovenska s Nemeckom Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Slovenskí hokejoví fanúšikovia povzbudzujú pred...

welt.de (Nem.) Nemecká hokejová reprezentácie sa odplatila za olympijskú potupu a oslavuje prvé víťazstvo na MS proti bronzovým medailistom. Tri mesiace po prehre 0:4 tentokrát vyhral výber trénera Toniho Söderholma 2:1.

IIHF: V tvrdom a vzrušujúcom zápase Nemecko získalo prvé tri body na MS víťazstvom 2:1 nad Slovenskom. To sa po tom, čo v úvodnom zápase porazilo Francúzsko 4:2 v ofenzíve trápilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #slovenská hokejová repezentácia #MS v hokeji 2022