Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zranenia a hrozba od klubu. Trio skúsených Slovákov nepôjde na MS

Tréner Craig Ramsay nemôže na hokejových MS vo Fínsku počítať s trojicou Christián Jaroš, Michal Čajkovský a Denis Godla.

20.04.2022 15:30
Oto Haščák, asistent generálneho manažéra... Foto: ,
Oto Haščák, asistent generálneho manažéra hokejovej reprezentácie Slovenska.
debata

Vedenie hokejovej reprezentácie na ich miesto povolalo Dominika Riečického, Adama Jánošíka a Ladislava Romančíka.

„Jaroš má zranený členok. Má na ňom výrastok, nemôže si obuť ani korčuľu a na piatok ma už dohodnutú operáciu v Košiciach,“ uviedol asistent generálneho manažéra Oto Haščák pre hockeyslovakia.sk.

Craig Ramsay Čítajte viac S piatimi bronzovými z Pekingu. Slovákov ako prví preveria Česi

Bronzový medailista z Pekingu sa rozhodol pre ukončenie prípravy na MS z preventívnych dôvodov. „Bolo mu povedané, že v prípade zranenia mu nebude obnovený kontrakt, preto sa rozhodol, že zostane doma, aby neriskoval zranenie,“ povedal Haščák. Čajkovskí pôsobí v KHL v tíme Novosibirsku.

Brankára Godlu nepustilo do ďalších tréningov dlhodobé zranenie sedacieho svalu a po tréningu usúdil, že nebude v tíme pokračovať.

SR Trenčín hokej reprezentácia zraz príprava TNX Čítajte viac Ramsay čaká tvrdé boje o miesta. Previerky teraz vníma inak

Novými hráčmi v kádri sú obrancovia Jánošík, ktorý sa k tímu pripojil pred stredajším ranným tréningom, a Romančík. Godlu nahradí brankár HC Košice Riečický, ktorý sa k tímu pripojí, rovnako ako Romančík, vo štvrtok.

V rámci prvého bloku prípravy čakajú Slovákov dva prípravné zápasy proti Čechom. Uskutočnia sa vo štvrtok 21. apríla v Spišskej Novej Vsi (17.30) a v sobotu 23. apríla v Trenčíne (15.00).

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Denis Godla #Christián Jaroš #Michaj Čajkovský #MS 2022 v hokeji