Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trénerské chyby? Viete o nejakej? pýtal sa Ramsay. Nagy by tam poslal Tatara

Tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay bol aj po zápase proti Nemecku na svojich hráčov hrdý. Rovnako, ako po tom proti Kanade.

16.05.2019 18:48
Craig Ramsay Foto: ,
Tréner Slovenska Craig Ramsay počas tréningu hokejovej reprezentácie.
debata (27)

Čo mali tieto dva duely spoločné? Oba Slováci prehrali. A v oboch prípadoch dostali gól v záverečných sekundách.

Aj preto sa natíska otázka – nespravil kanadský tréner chybu? Nasledoval smiech. „Dúfam, že nie. Viete o nejakej?“ odpovedal protiotázkou.

Tak inak. Čo mohol Ramsay urobiť lepšie? „Nič. Urobil by som to isté, povedal by som hráčom, aby hrali rovnako, so srdcom a odvážne. Len by to mohli urobiť trošku lepšie,“ zamyslel sa.

Slovo „trošku“ povedal po slovensky a naznačil rukou.

Pochopiteľne, aj on bol veľmi sklamaný.

„Po takomto zápase sa nám všetkým nespalo príliš dobre. Museli sme si však oddýchnuť, vstať a sústrediť sa na ďalšiu prácu. Vieme, že nás ešte čakajú tri duely a na tie musíme byť pripravení,“ dodal Ramsay.

Najskúsenejší z hráčov – Ladislav Nagy – by však niečo urobil inak. Namiesto štvrtej päťky by na ľad poslal najskúsenejších hráčov. „Možno tam mali ísť skúsenosti Pánika s Tatarom, ale to je už minulosť. Chyby sa robia, stalo sa,“ povedal po štvrtkovom tréningu.

TV Pravda: Čo hovorí Radoslav Hecl na zlyhanie proti Nemecku? Prehrali sme si podľa neho zápas sami? Je to mentálnou nezrelosťou tímu? Kto má na prehre najväčší podiel viny? Verí aj naďalej v postup do štvrťfinále? Pozrite si ďalšie vydanie relácie Príklep z dielne TV Pravda.
Video
27 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Ladislav Nagy #MS 2019 v hokeji #Craig Ramsay