Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Jurčo sa pýtal Ramsayho na ofinu. Jánošík sa nezmestil do kúpeľne

Väčšina si dala poriadne záležať. Na spoločnej fotografii zo šampionátu chce každý vyzerať dobre.

10.05.2018 11:56
Slovensko, hokej, fotenie Foto: ,
Slovenský hokejový tím na MS v Dánsku.
debata

Slovenskí hokejisti absolvovali vo štvrtok oficiálne fotenie. Na ich výzore to bolo poznať. Najviac si na účese dali záležať Bakoš, Hovorka, Svitana, Jánošík či Jurčo.

Žiadne problémy s prípravou si nemuseli robiť Ďaloga, Sekera či Kudrna. Kapitán Sekera so Skalickým dokonca prišli na ľad s prilbou na hlave, čo by v prípade viacerých ich spoluhráčov neprichádzalo do úvahy.

„Kto vám povie, že sa vôbec nepripravoval, nehovorí pravdu. Všetci chcú na spoločnej fotke vyzerať čo najlepšie. Pochopiteľne, každý sa musí zariadiť podľa svojich možností. Niektorí už toho veľa nevymyslíme. Ale taký Jurčo ten si dá na účese záležať,“ prezradil Dominik Graňák.

Skúsený obranca absolvuje v Kodani už svoj dvanásty šampionát. „Všetky fotky mám niekde doma. Je celkom príjemné pozrieť sa na niektorú zo starších a spomenúť si, kto všetko bol vtedy v tíme a čo robí teraz,“ naznačil.

Fotenie slovenských hokejistov Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Na snímke Christián Jaroš pred spoločným...

Jurčo, ktorý pútal pozornosť počas fotenia pred dvoma rokmi v Petrohrade, sa tentoraz pozícii najväčšieho manekýna vyhýbal. „Jasné, pripravil som sa, ale nepreháňal som to. V Petrohrade som mal ešte trochu lepšie vlasy. Čo by som za to dal,“ zaspomínal si.

Zároveň prezradil recept na vlastný účes: „Gél nepoužívam. Vlasy si len vyfúkam fénom, aby nabrali objem. V šatni je počas príprav zábava, ale tak to má byť v kabíne vždy. Spýtal som sa trénera Ramsayho, či je dobre upravený a či si dal ofinu na správnu stranu. Zobral to s vtipom.“

Martin Bakoš so smiechom vravel, že v šatni bol na vstup do kúpeľne poradovník. Čakalo sa až sedem minút. „Najviac času pri zrkadle trávi Marek Ďaloga,“ hovoril s humorom.

Dávidovi Bondrovi stačila voda a jeden pohyb kefou. „Už som sa mal ostrihať, mám dlhé vlasy, ale akosi nebol čas. No nijako mi to neprekáža, aj tak nosím stále čiapku,“ prezradil. Marek Hovorka stavil na mokrý vzhľad. „Stačilo trošku gélu na ruku a dal som to na Švéda,“ poznamenal.

Bondra a Hovorka prezradili, že najviac času strávil pred zrkadlom Adam Jánošík. Ten však absolútne nesúhlasil. „Narafičili to na mňa. Šiel som do kúpeľne a nevošiel som sa dnu. Otočil som sa nahnevaný a teraz si zo mňa robia srandu. Zväčša používam lak, ale teraz som sa len prečesal vodou. Miesto v kúpeľni zaberali najmä Bakoš a Haščák,“ vravel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Dominik Graňák #Tomáš Jurčo #MS 2018 v hokeji