Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jágra stále trápi zápas proti Kanade: No tí rozhodcovia si robia P.R.D.E.L

Kým krátko po skončení semifinále na hokejových majstrovstvách sveta v Prahe hovoril český útočník Jaromír Jágr opatrne o neuznanom góle Michala Jordána v zápase s Kanadou, po dvoch týždňoch a vzhliadnutí videozáznamu už vie, že presný zásah mal platiť.

01.06.2015 08:30
Jaromír Jágr Foto: ,
Smutný Jaromír Jágr.
debata (10)

Domáci prehrávali v závere druhej časti hry 0:2, mali šancu znížiť a viac znepríjemniť situáciu favoritovi. Pri strele Jordána clonil pred bránkou Petr Koukal, hlavný arbiter Viačeslav Bulanov gól neuznal, keďže český útočník stál podľa jeho názoru v bránkovisku.

„Je 14 dní po MS a ja si len surfujem po internete a narazil som na toto video. Je to prvýkrát, čo to vidím spomalene a z niekoľkých záberov. No tí rozhodcovia si robia P.R.D.E.L,“ napísal Jágr na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti Facebook.

Podľa českej hviezdy z klubu NHL Florida Panthers by sa na svetových šampionátoch nemali podobné veci stávať. „Nehovorím, že by sme Kanadu zdolali, ale … No hanba… Samozrejme viem, že to majú naši ‚pruhovaní kamaráti‘ ťažké,“ doplnil Jágr prostredníctvom Facebooku.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #MS 2015 v hokeji