Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Hokejisti na tréningu bez Jurča. Vůjtek zatiaľ nevie, koho pošle do bránky

Slovenská hokejová reprezentácia absolvovala pondelkový tréning na 79. majstrovstvách sveta v Česku v rovnakom zložení formácií, ako skončila nedeľňajší zápas proti Rusku.

11.05.2015 13:14
Hokejisti Slovenska, tréning Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata (2)

Na ľade chýbal útočník Tomáš Jurčo, ktorý mal zdravotné problémy. „Ku koncu zápasu mal bolesti v oblasti chrbta, ktorého ho limitovali v ďalšom pokračovaní. Stiahli sme ho, aby sa doliečil a pripravil na ďalší duel. Verím, že bolesti ustúpia a bude pokračovať ďalej. Nebolo to z dôvodu zranenia, ale skôr preťaženia. Dnes mal individuálny tréning a rehabilitáciu,“ povedal lekár slovenského mužstva Ján Grauzel.

Tréner Vladimír Vůjtek na utorkový súboji proti výberu USA (hrá sa o 16.15 h) neplánuje zmeny v zostave. Otázny je len štart spomenutého Jurča. Hlavný kouč ešte nemá jasno v tom, ktorého gólmana pošle do bránky.

Slováci na pondelkovom tréningu
Na ľade: J. Hudáček, J. Laco, Konrád – Meszároš, Graňák, Marek Ďaloga, J. Mikuš, Jurčina, Sersen, A. Jánošík, Baranka – L. Hudáček, Surový, Gáborík – Miklík, Viedenský, Tatar – Lušňák, Bližňák, Bartovič – Dravecký, T. Kopecký, Pánik
Individuálny tréning: Jurčo
Zranený: M. Daňo

2 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská hokejová reprezentácia #MS 2015 v hokeji
Načítavajú sa športové výsledky...