Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kopecký späť v slovenskej zostave, opäť bude kapitánom

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek v porovnaní s predchádzajúcim zápasom v stredu proti Nórsku (2:3) pristúpil na piatkovom tréningu k výrazným zmenám v zložení formácií.

08.05.2015 14:20
Tomáš Kopecký Foto: ,
Tomáš Kopecký.
debata (1)

Ich zloženie naznačuje, že do sobotňajšieho zápasu proti Fínsku (hrá sa o 16.15 h) nezasiahnu útočníci Vladimír Dravecký a Patrik Lušňák, ktorí trénovali v žltých dresoch.

V prvej formácii po boku Mariána Gáboríka a Tomáša Surového korčuľoval v bielom drese aj Tomáš Tatar, obrannú dvojicu tvoria naďalej Andrej Meszároš a Dominik Graňák. V modrom sa predstavili beci Marek Ďaloga s Jurajom Mikušom a útočníci Libor Hudáček, Marek Viedenský a Tomáš Jurčo.

Červenú kombináciu vybral tréner pre obrancov Milana Jurčinu s Michalom Sersenom a útočníkov Milana Bartoviča, Mária Bližňáka s Richardom Pánikom. Čierne dresy mali na sebe beci Adam Jánošík a Ivan Baranka, v útoku Michel Miklík, Marko Daňo a Tomáš Kopecký.

„Zostavu na sobotňajší duel najprv musím oznámiť hráčom, až potom sa ju dozvedia všetci ostatní. Týka sa to aj brankárov,“ povedal po tréningu Vladimír Vůjtek a na margo najbližšieho súpera jeho zverencov dodal: „Fíni majú skvelého brankára, sú na tom dobre korčuliarsky a majú kvalitné presilovky, v ktorých dávajú góly. Na to si musíme dávať pozor.“

Kapitánom proti Fínom bude opäť Tomáš Kopecký, ktorý ‚céčko‘ na stredajší zápas prenechal Mariánovi Gáboríkovi. „Ja som ho len zastupoval, keďže nehral. V sobotu bude kapitán určite Tomáš,“ povedal Gáborík.

Zloženie formácii slovenskej hokejovej reprezentácie na piatkovom tréningu:

Biele dresy: Meszároš, Graňák – Gáborík, Surový, Tatar
Červené dresy: Jurčina, Sersen – Pánik, Bližňák, Bartovič
Čierne dresy: Baranka, A. Jánošík – Miklík, M. Daňo, T. Kopecký
Modré dresy: Marek Ďaloga, J. Mikuš – Jurčo, Viedenský, L. Hudáček
Žlté dresy: Dravecký, Lušňák

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #Tomáš Kopecký
Načítavajú sa športové výsledky...