Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kukumberg si poranil koleno, má ho opuchnuté

Smoliarom druhého stretnutia Slovenska na svetovom šampionáte v hokeji v nemeckom Kolíne proti Bielorusku (4:2) bol útočník Roman Kukumberg. Víťaz Gagarinovho pohára KHL s Kazaňou sa zranil hneď pri prvom striedaní, keď dostal v pokľaku pukom do kolena.

12.05.2010 07:39
Roman Kukumberg Foto:
Roman Kukumberg.
debata

V ďalšom priebehu úvodnej dvadsaťminútovky ešte do hry zasiahol, do druhej tretiny však už nenastúpil. „Dostal som pukom ešte na začiatku zápasu do kolena. Vynechal som jedno striedanie, potom som to ešte išiel skúsiť. Dostal som lieky na uvoľnenie svalstva, ale cez prestávku mi to v šatni stuhlo. Je to dosť bolestivé,“ povedal po stretnutí Kukumberg.

Zranené ľavé koleno má odchovanec bratislavského hokeja opuchnuté, múdrejší však bude až v stredu ráno. Vtedy sa podrobí ďalším vyšetreniam. „Momentálne to bolí, uvidíme ako to všetko bude po dnešnej noci. Musíme počkať, viac sa k tomu teraz nedá povedať,“ uviedol Kukumberg.

Tridsaťročný hokejista dosledoval záver duelu v šatni pred televíznou obrazovkou. Jeho spoluhráči napokon dokázali vývoj obrátiť a tešili sa po víťazstve 4:2. „Výborne sa na to pozeralo, klobúk dole pred chalanmi. Dôležité bolo, že nám vyšli presilovky. Ukázalo sa, že v mužstve je sila. Je to síce mladý tím, ale má veľkú silu,“ dodal Kukumberg.

debata chyba