Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Proti Kanade pôjde do bránky Halák

Na rozhodujúci zápas základnej C-skupiny nominoval slovenský tréner Július Šupler do bránky mladého gólmana Montrealu Canadiens Jaroslava Haláka. Ten vychytal v úvodnom dueli s Nórskom čisté konto a dôveru dostal aj proti hlavnému konkurentovi v boji o prvé miesto v skupine. Z dejiska šampionátu od redaktora Pravda.sk.

02.05.2007 11:28
debata

Odchovanec bratislavského Slovana už nechcel pred zápasom poskytovať rozhovory, aby sa mohol sústrediť na dôležitý duel. Jeho kolega Karol Križan však priznal: „Nálada v tíme je dobrá. Ja do bránky nepôjdem.“

Viacerí hokejisti sa po utorňajšom tréningu vybrali na Červené námestie a návštevu Kremľa, nechýbal medzi nimi ani majster švédskej ligy s tímom MoDo. „Z úvodu bolo dobre, ale potom sa nám prestalo páčiť, a tak väčšina chalanov odišla preč. Nebolo to také, ako sme si predstavovali. Boli sme už unavení, a tak sme to vzdali,“ dodal Križan.

Oddychový deň si o niečo viac užil najvyšší hráč zámorskej NHL a kapitán Bostonu Zdeno Chára. „Bol to príjemný relax. Už som tam síce raz bol, ale nevadí. V hlavách však už máme Kanaďanov. Musíme s nimi dobre korčuľovať, sú to veľkí bojovníci, ktorí sa budú tlačiť pred bránku. Dôležité budú aj súboje pri mantineloch. Rovnako tak sa nemôžeme nechávať zbytočne vylučovať,“ konštatoval Chára.

debata chyba