Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na súpiske i Podkonický, v bránke Križan

Vedenie slovenskej hokejovej reprezentácie dopísalo na súpisku tímu na majstrovstvách sveta v hokeji v Moskve útočníka českého Liberca Andreja Podkonického. Dvadsaťosemročný rodák zo Zvolena bol spoločne s mužstvom v Moskve od začiatku turnaja, no len v pozícii náhradníka. Z dejiska šampionátu od redaktora Pravda.sk.

03.05.2007 13:32
debata

Dvadsaťosemročný rodák zo Zvolena bol spoločne s mužstvom v Moskve od začiatku turnaja, no len v pozícii náhradníka a úvodné tri stretnutia slovenskej reprezentácie sledoval z tribúny. Premiéru na turnaji by mal absolvovať už v zápase s USA, pričom by sa mal posunúť na miesto Ivana Čiernika.

Posledným nezapísaným hráčom tak zostáva Dominik Graňák. Obranca Slavie Praha, ktorý po sezóne odchádza do švédskeho Färjestadu, by sa však mohol dostať na súpisku ešte pred štvrťfinále. Pravidlá turnaja totiž povoľujú dopísať na doterajšiu 23-člennú súpisku po ukončení základných skupín dvoch hráčov, a keďže varianta s príchodom Andreja Meszároša z Ottawy (jeho tím vedie v sérii s New Jersey 3:1) je málo pravdepodobná, mal by sa Graňák objaviť na súpiske.

Proti USA nastane okrem zmien v útoku výmena aj na brankárskom poste. Jaroslava Haláka, ktorý inkasoval v zápase s Kanadou päťkrát a duel mu príliš nevyšiel, nahradí Karol Križan. Pre oporu švédskeho klubu MoDo to bude po triumfe 5:1 nad Nemeckom druhý duel na šampionáte.

debata chyba