Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slováci si vyberali: Tréning alebo cirkus

Slovenská hokejová reprezentácia absolvovala na vedľajšej ploche Mytišči arény v nedeľu popoludní ďalšiu tréningovú jednotku. Zverenci tria Július Šupler, Miroslav Miklošovič a Zdeno Cíger počas hodiny naplno zaberali. Na ľade nechýbal už ani uzdravený Marián Gáborík.

29.04.2007 15:50
debata

Niektorí slovenskí hokejisti vykorčuľujú na ľad v Mytišči večer ešte raz. Marián Hossa by mali spolu s Pavlom Demitrom priletieť v nedeľu do Moskvy. Keďže už v pondelok by mali byť obaja k dispozícii na druhý zápas Slovenska na MS proti Nemecku, vedenie výpravy pre nich vybavilo špeciálnu tréningovú jednotku.

Spolu s dvojicou útočníkov vykorčuľujú na ľad aj niektorí ďalší hráči. Zvyšok tímu čaká večer návšteva cirkusu. „O ruskom cirkuse som toho veľa počul, každý jeho predstavenia chváli. Preto by som chcel niektoré z nich určite vidieť,“ povedal útočník Ivan Čiernik.

Tréner Július Šupler už zostavu na zápas s Nemeckom má pripravenú, ale zatiaľ ju neoznámi. Rovnako je to aj s brankármi. Po dobrom výkone proti Nórsku bude pripravený nastúpiť Jaroslav Halák, do bránky sa však pýta aj uzdravený Karol Križan. Gólmani sa jeho rozhodnutie dozvedia ako prví.

„Rozhodovanie neberieme ako nejakú komplikáciu. Vždy je to však dilema pre trénerov, aby to vyriešili optimálne. Ešte v nedeľu budeme o tejto otázke debatovať. Dúfam, že to vyriešime k spokojnosti. Vždy je dobré, aby brankár vedel deň dopredu a namotivoval sa,“ uviedol Július Šupler.

debata chyba