Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Réway si už našiel nový klub, ostáva na Slovensku. Sťahuje sa do tímu, ktorý v základnej časti extraligy skončil v top štvorke

Hokejový útočník Martin Réway bude aj v nasledujúcej sezóne pôsobiť v extralige. Podľa informácií Športwebu sa na spolupráci dohodol s klubom zo stredného Slovenska.

07.05.2023 16:51
SR Hokej TEL 50.kolo Spišská Prešov POX Foto: ,
Martin Réway.
debata (1)

Po odchode zo Spišskej Novej Vsi neostal Réway dlho bez zamestnávateľa.

Jeho ďalšie hokejové kroky smerujú do Banskej Bystrice, kde by mal pôsobiť od nasledujúcej sezóny.

Na Spiši si ho chceli udržať, no nedohodli sa na podmienkach zmluvy.

Réway hokej Čítajte viac Počúvať reči o alkohole a drogách je priveľa. Hanba, že takí ľudia majú robotu, hnevá sa Réway na expertov

„Martinovi sme dali ponuku, ktorá obsahovala určité zásadné body a tie by musel dodržať, ak by chcel ostať v našom klube.

Istý čas to vyzeralo, že ponuku prijme, ale nakoniec sa rozhodol ísť svojou cestou, ktorá je podľa mňa nesprávna,“ reagoval v nedávnom rozhovore pre Športweb generálny manažér Spišiakov Richard Rapáč.

Réway odohral v základnej časti 13 zápasov s bilanciou 5 gólov a 8 asistencií. V play off pridal v 13 dueloch ďalších 12 bodov (3+9).

"Touto cestou by som sa chcel poďakovať všetkým ľuďom v klube, či už sponzorom, trénerom, manažérom, ľuďom z PR a samozrejme mojim spoluhráčom.

Bojovali sme až do konca a na to nikdy nezabudnem, ďakujem vám z celého srdca. Ostanú len príjemné spomienky a to je najdôležitejšie. Ďakujem za všetku vašu podporu, znamenala pre nás veľa," reagoval Réway na svoj odchod z klubu na sociálnej sieti.

Martin Réway Čítajte viac Zaslúži si Réway miesto v reprezentácii? Možno, ale od top formy má stále ďaleko ako zo Spiša do Bratislavy

Banskobystričania skončili v základnej časti extraligy na štvrtom mieste.

Vo štvrťfinále play off ich vyradili práve Spišiaci na čele s Réwayom, ktorý rozhodol siedmy zápas série gólom v predĺžení.

Klub by mal o jeho príchode informovať v najbližších dňoch.

Partnerky hokejistov HC Košice Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Hokejisti HC Košice získali majstrovský titul,...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway #HC Banská Bystrica