Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Réway reagoval na koniec a odchod zo Spišskej. Funkcionárom poslal jasný odkaz

Od momentu, keď prišiel do klubu v polovici ročníka, patril medzi kľúčových hráčov. Napokon aj on mal zásluhu na historicky úspešnej sezóne pre provinčný klub.

04.05.2023 08:49
Réway hokej Foto:
Martin Rewáy.
debata (3)

Martin Réway však v Spišskej Novej Vsi pokračovať nebude.

Šikovný útočník, ktorý má za sebou búrlivú minulosť i množstvo vystriedaných klubov, nereflektoval na ponuku vedenia „rysov“ na predĺženie spolupráce.

„Martinovi sme dali ponuku, ktorá obsahovala určité zásadné body a tie by musel dodržať, ak by chcel ostať v našom klube. Istý čas to vyzeralo, že ponuku prijme, ale nakoniec sa rozhodol ísť svojou cestou, ktorá je podľa mňa nesprávna,“ reagoval v nedávnom rozhovore pre Športweb generálny manažér Spišiakov Richard Rapáč.

Rapáč Branislav Richard Čítajte viac Réwaya sme chceli udržať, on sa však rozhodol ísť cestou, ktorá je podľa mňa nesprávna, vraví šéf Spišiakov

Réway stihol v základnej časti odohrať za Spišskú 13 zápasov s bilanciou 5+8. V play off pridal 13 stretnutí, v ktorých zaznamenal tri góly a deväť asistencií.

Spišiaci sa aj jeho zásluhou tešili po sezóne zo zisku historického bronzu.

Bývalý kapitán reprezentácie do 20 rokov, ktorá na juniorských MS 2015 senzačne vybojovala tretie miesto, sa rozhodol pre nové pôsobisko.

chromiak nemec Čítajte viac Najmladší korčuľuje medzi najlepšími: Sklamania a bolesť patria k hokeju, zocelia vás

"Touto cestou by som sa chcel poďakovať všetkým ľuďom v klube, či už sponzorom, trénerom, manažérom, ľuďom z PR a samozrejme mojim spoluhráčom.

Bojovali sme až do konca a na to nikdy nezabudnem, ďakujem vám z celého srdca. Ostanú len príjemné spomienky a to je najdôležitejšie. Ďakujem za všetku vašu podporu, znamenala pre nás veľa," napísal Réway na sociálnej sieti.

V klube pokračuje úspešný tréner Vlastimil Wojnar, podľa slov Rapáča majú Spišiaci hotový káder pre budúcu sezónu na 80 percent.

Najslávnejšie bratské zoskupenia v NHL Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Väčšinou zo súrodencov jeden vyčnieval, no...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #extraliga #Martin Reway #HK GROTTO Spišská Nová Ves