Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nedohodli sa. Spišiaci nedokázali Réwaya udržať, "zlaté ruky" si hľadajú nový klub

V Spišskej Novej Vsi už nebude pokračovať útočník Martin Réway, s ktorým sa vedenie hokejového extraligistu nedohodlo na podmienkach spolupráce.

29.04.2023 14:16
Réway hokej Foto: ,
Martin Réway v drese HK GROTTO Spišská Nová Ves.
debata

Končia aj ďalší hráči, ktorým neponúkli predĺženie zmluvy – Peter Ordzovenský, Elias Ulander, Martin Belluš, Nolan LaPorte a Hayden Verbeek. Bronzový tím uplynulej sezóny Tipos extraligy o tom informoval na svojom webe.

"Ďalšiu sezónu v našom drese neuvidíme Martina Réwaya, s ktorým sa vedenie klubu nedohodlo na podmienkach spolupráce. S ďalšími hráčmi z minuloročnej súpisky prebiehajú rokovania. O ich výsledku budeme v blízkej budúcnosti priebežne informovať našich fanúšikov.

Klub ďakuje menovaným hráčom za služby, ktoré pre našu organizáciu odviedli. Všetkým prajeme len to najlepšie do ďalšej kariéry," informovali Spišiaci na webe.

Martin Réway Čítajte viac Zaslúži si Réway miesto v reprezentácii? Možno, ale od top formy má stále ďaleko ako zo Spiša do Bratislavy
Domáca návštevnosť klubov hokejovej extraligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
12. MHk 32 Liptovský Mikuláš - 1 006 divákov na...

Zmeny aj v Poprade

Slovenský hokejový klub HK Poprad ukončil spoluprácu s hlavným trénerom Petrom Mikulom, jeho asistentom Františkom Štolcom a viacerými hráčmi. „Kamzíci“ o tom informovali na oficiálnej klubovej webstránke.

Spod Tatier odchádzajú brankár Anthony Peters, obrancovia Olli Vainio, Matic Podlipnik a Sebastian Jasečko i útočníci Miloš Bubela, Frenks Razgals, Samuel Petráš, Petr Kolouch, Rastislav Špirko a Nick Jermain. S tímom sa lúči aj hlavný tréner Peter Mikula a jeho asistent František Štolc.

"Obom patrí veľká vďaka za ich prínos pre klub a zisk striebornej medaily dve sezóny dozadu. František Štolc pôsobil počas 7 sezón na rôznych pozíciách v štruktúrach klubu, ktorému bol lojálny a odovzdával maximum.

V novom pôsobisku mu želáme veľa úspechov a veríme, že využije nadobudnuté skúsenosti," uviedol klub na svojom webe.

SR Hokej SHL play off finále 7. Žilina Humenné ZAX Čítajte viac Je nutné, aby to vyšlo na povrch. Žilinčania chceli, aby sa rozhodlo mimo ľadu, vraví hrdina Humenného
debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway #HK Spišská Nová Ves