Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

„Prasárna“ a šialenstvo, schytal Slovák z Hradca. Potrestajú ho za tvrdý zákrok?

Hokejistov Mountfieldu Hradec Králové delí od postupu do semifinále českej extraligy jedno víťazstvo. V piatkovom štvrtom zápase série vyhrali v Liberci 2:1 a v sérii sa ujali vedenia 3:1.

25.03.2023 17:37
Oliver Okuliar Foto:
Oliver Okuliar.
debata

Po dueli zarezonovala situácia z ôsmej minúty stretnutia, keď hosťujúci slovenský útočník Oliver Okuliar tvrdo poslal na ľad Oscara Flynna. Za zákrok dostal trenčiansky rodák dvojminútový trest.

„Pravdupovediac som to ešte spätne nevidel, ale keby to bolo lepšie trafené na hlavu, je to na ukončenie kariéry. Za mňa to bola ‚prasárna‘! Videl som aj ten jeho pohľad pred nárazom. Viac by som to asi nekomentoval, bolo to niečo šialené,“ citoval Flynna iSport.cz. Video si môžete pozrieť tu.

SR Košice šport hokej TEL 1/4 play off 5. Nitra KEX Čítajte aj Košice sú po obrate v semifinále. Slovan zabral a odvrátil koniec sezóny

Okuliar na situáciu reagoval na twitteri: „Bolo to neskoro, ale nie som si vedomý, že by som mu mieril na hlavu. Z jeho strany to bolo trochu prifilmované, keď v ďalšom striedaní naskočil na ľad. A cez prestávku som sa mu ospravedlnil.“

Podľa spomínaného českého portálu nie je vylúčené, že Liberec pošle podnet na disciplinárnu komisiu.

Tréner Hradca Králové Tomáš Martinec sa neobáva toho, že by Okuliar mohol dostať stop. „Cez prestávku som sa na zákrok pozrel. Bol to zbytočný faul, ale nevymykal sa zákrokom, ktoré vidíme v play off,“ povedal Martinec.

Hradec Králové môže o svojom postupe rozhodnúť v nedeľu o 18.00 na domácom ľade.

Slovák je vysoko. Najrýchlejší hokejisti v NHL Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
10. Nathan MacKinnon. Začíname hviezdnym...
debata chyba
Viac na túto tému: #HC Bílí Tygři Liberec #HK Mountfield Hradec Králové #Oliver Okuliar