Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skončí Pardavý na lavičke hokejistov Slovana? Vedenie klubu rozhodlo

Vedenie HC Slovan Bratislava a športový manažment sa nedávnymi neúspešnými výsledkami tímu zaoberali po utorňajšej domácej prehre s posledným tímom extraligovej tabuľky Prešovom (1:4) na spoločnom stretnutí s trénermi a aj hráčmi

22.02.2023 19:10
SR Michalovce Šport Hokej TEL 26. kolo Slovan KEX Foto: ,
Ján Pardavý naďalej zostáva trénerom hokejistov Slovana Bratislava.
debata (4)

Vyplynulo z neho, že tréneri hokejistov HC Slovan Bratislava majú naďalej plnú dôveru predstaviteľov klubu. Úradujúci slovenský majster o tom v stredu informoval na svojej oficiálnej webstránke.

Slovan zvíťazil po februárovej reprezentačnej prestávke iba v dvoch z piatich zápasov, no naďalej vedie tabuľku s trojbodovým náskokom pred Zvolenom. Kluboví akcionári vyjadrili trénerskému tímu, ktorý vedie hlavný kormidelník Ján Pardavý, a športovému manažmentu plnú podporu.

Pardavý Takáč Čítajte viac Sme na hanbu, znie zo Slovana. Kľúčový útočník naznačil dôležitý problém

Vedenie klubu zdôraznilo, že výsledky z nedávnych stretnutí, najmä v domácom prostredí, sa nemôžu opakovať. K hráčom apelovalo s dôrazom na zlepšenie výkonnosti, tímovosti a vyvinutia maximálneho úsilia o nápravu herného prejavu smerom k záveru základnej časti a blížiacej sa play off.

Podľa vyjadrenia klubu vstúpi Slovan do záveru dlhodobej časti s cieľom potvrdiť prvé miesto a čo najlepšie sa pripraviť na vyraďovaciu časť, v ktorej bude obhajovať majstrovský titul.

Do konca základnej časti odohrá ešte štyri zápasy – postupne sa predstaví vo Zvolene, Trenčíne a Liptovskom Mikuláši a v záverečnom 44. kole nastúpi doma proti Novým Zámkom.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #HC Slovan Bratislava #Tipos extraliga