Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nedávno brutálne zbil súpera, teraz odchádza do Kanady. Molnár v Nitre skončil

Slovenský hokejový útočník Ondrej Molnár ukončil pôsobenie v HK Nitra.

12.12.2022 16:30
ondrej molnár Foto: ,
Ondrej Molnár ešte v drese HK Nitra.
debata (5)

Jeho kariéra bude pokračovať v drese Erie Otters v kanadskej juniorskej súťaži OHL. Nitriansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

"Ondreja uvoľňujeme do kanadskej juniorskej súťaže. Veľmi nás to mrzí, pretože už roky sa snažíme dávať mladým hráčom veľký priestor v A-tíme, častokrát aj na úkor lepších výsledkov. Bohužiaľ, súčasný model súťaže s priamym zostupom a naše zlé postavenie v tabuľke nám nedáva priestor na trpezlivosť, ktorú sme doteraz vždy s mladými hráčmi mali.

Preto sme umožnili Ondrejovi odchod do kanadskej juniorskej súťaže, v ktorej bude viac vyťažovaný, ako by tomu bolo u nás. Želáme mu, aby si splnil cieľ tejto sezóny byť draftovaný. Sme presvedčení, že sa mu to podarí," uviedol HK Nitra v stanovisku na oficiálnej stránke.

Molnár hokej Čítajte viac Nekompromisný ortieľ. Molnára po florbalovom incidente vyradili z tímu

Molnár nastúpil v doterajšom priebehu extraligovej sezóny do 22 zápasov, v ktorých získal 5 kanadských bodov za 2 góly a 3 asistencie.

Pôsobisko zmenil necelý týždeň po tom, čo na seba negatívne upozornil incidentom na stredoškolskom florbalovom turnaji.

Stanovisko k nemu zaujali aj trénerský štáb reprezentačnej „dvadsiatky“ a vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), ktorí s ním nepočítajú do záverečnej prípravy SR „20“ pred MS tejto vekovej kategórie.


Standings provided by SofaScore LiveScore
5 debata chyba
Viac na túto tému: #HK Nitra #Ondrej Molnár