Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Útok manažéra Nitry na kouča Slovana: Podkonický nezvláda emócie

Manažér hokejistov Nitry Tomáš Chrenko zareagoval na výrok Andreja Podkonického po štvrtom finálovom zápase.

29.04.2022 12:57
Tomáš Chrenko. Foto: ,
Generálny manažér HK Nitra Tomáš Chrenko.
debata (2)

Podkonický sa po jednoznačnej prehre Slovana 1:4 obul do generálneho manažéra Nitry Tomáša Chrenka, ktorý je počas play off na lavičke svojho tímu.

„Mohol by rešpektovať hráčov, ktorí sú na ľade. Ako keby nestačilo, že po nich kričia ľudia. Je nemysliteľné, aby to robili aj tréneri. Od nás to nikto nerobí,“ uviedol Podkonický na adresu Chrenka.

Nitra, Slovan Čítajte viac S kontumáciou išla Nitra za hranu. Legionári Slovana? Nevidel som ich

Ten v úvode svojho dlhého vyjadrenia na stránke klubu zdôraznil, že s Andrejom Podkonickým mal vždy dobré vzťahy a verí, že to tak ostane aj po finále.

No následne spustil: „Budem rád, ak moje správanie nebude hodnotiť človek, ktorý sa v materskom klube vo Zvolene, kde mal kontrakt, ani neunúval oznámiť, že podpísal inú zmluvu so Slovanom. Tréner Podkonický nezvládol svoje emócie rovnako ako jeho hráči na ľade,“ reaguje Chrenko.

V ďalších riadkoch sa obul aj do jeho trénerských schopností. „Možno je zmätený z toho, že najprv sa učil švédske prvky od Dömeho a keď mu nanútili fínskych asistentov, musí sa učiť fínske prvky. V reprezentácii zase má kanadské prvky. Prvkov viac ako v chemickej tabuľke,“ konštatuje Chrenko.

Nitra, Slovan Čítajte viac Pod Zoborom sa iskrilo. Už sa nebojuje iba na ľade, vzduchom lietal Šatan

Podľa generálneho manažéra Nitry už teraz Podkonický vie, že v Slovane príde po sezóne k veľkým zmenám a na pozíciu trénera aj manažéra sú pripravení noví ľudia.

„Nech sa v Slovane starajú o to, aby nasadzovali hráčov v súlade so súťažným poriadkom. Aby si nemuseli vybavovať rôzne výnimky. Nech sa starajú o to, aby nasadzovali mladých hráčov, aby im nemuseli odoberať tri body za nepostavenie hráčov do 20 rokov,“ dodal Chrenko.

Piaty zápas vyostrenej finálovej série ja na programe v piatok v Bratislave od 18.30 h.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #extraliga #Andrej Podkonický #HC Slovan Bratislava #HK Nitra #Tomáš Chrenko