Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Personálne rošády v Trenčíne. Pardavý skončil na striedačke Dukly

Vedenie hokejového klubu Dukla Trenčín sa po vzájomnej dohode rozhodlo ukončiť spoluprácu s hlavným trénerom Jánom Pardavým.

03.12.2021 09:24
Craig Ramsey Foto: ,
Uprostred tréner Slovenska Craig Ramsay a jeho asistenti vľavo Andrej Podkonický a vpravo Ján Pardavý počas zápasu D-skupiny olympijskej kvalifikácie na ZOH v Pekingu proti Poľsku.
debata (1)

V piatok o tom informoval oficiálny klubový web.

"Tím od začiatku sezóny bojuje s nepriaznivými výsledkami spojenými s vysokým počtom prehier, ktoré sa odrážajú na našom celkovom postavení v tabuľke. Klub si uvedomuje aktuálnu situáciu, ktorá si však okrem trénerskej pozície bude žiadať zmeny aj na strane hráčskeho kádra, najmä v prípadoch, kedy ohodnotenie hráčov nekorešponduje s ich výkonmi v zápasoch.

Tieto zmeny však budú taktiež ovplyvnené príchodom nového hlavného trénera, ktorý bude následne s tímom pracovať. Je zrejmé, že obe strany potrebujú nový impulz, ktorý im dopomôže k dosiahnutiu svojich budúcich cieľov," píše vedenie Dukly v stanovisku.

Klub dodal, že dočasným trénerom bude športový riaditeľ Branko Radivojevič, a taktiež bude trénerský tím dočasne doplnený aktuálnym hlavným trénerom juniorov Viliamom Čachom.

Slafkovský Hokej A SR Švédsko Slovensko Čítajte viac Slováci žiarili gólmi. Slafkovský si otvoril účet vo Fínsku

Standings provided by SofaScore LiveScore
1 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #extraliga #Dukla Trenčín