Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Košice vylúpili Bratislavu. Gól Réwaya proti Bystrici nepomohol

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v nadstavbovej časti Tipsport Ligy v skupine o 1. až 6. miesto už po tretí raz. Vo štvrtom kole doma v nedeľu podľahli Košiciam 1:4.

01.03.2020 19:39 , aktualizované: 21:10
Košice, Foto: ,
Košice (v tmavom) v Bratislave otočili nepriaznivý stav po prvej tretine.
debata

Šláger začali lepšie domáci, obrana Košíc musela hneď po pár sekundách „hasiť“ skrumáž pred svojim brankárom. Oceliari však potom pohrozili v presilovej hre, Habal si pripísal prvé ťažké zákroky.

Diváci videli v prvej tretine svieži hokej, hra sa minimálne kúskovala, ale na gól si diváci museli počkať do 17. minúty. Najskôr opečiatkoval konštrukciu Habalovej bránky Jokeľ, vzápätí však napol sieť po Pance Abdulovej krásnej prihrávke a Slovan si odniesol do kabíny tesný náskok.

Musel ho úpenlivo brániť hneď po prestávke, pretože pred koncom prvého dejstva fauloval Bondra a musel ísť predčasne do kabín. Dlhú presilovku napokon Košice využili v jej závere, presadil sa Skokan. Domáci zareagovali individuálnou akciou Abdula, útočník Slovana sa dostal k zakončeniu, ale tesne minul.

Dobrú pozíciu mal aj Koch v 32. minúte, ale ani on nemieril presne. Na ľade potom pribudlo nervozity, najmä domáci hráči zbytočne faulovali a Košičania mali možnosť dvojnásobnej početnej výhody. Po brilantnej kombinácii ju aj využili zásluhou Chovana.

V treťom dejstve sa Slovan opäť nevyhol faulom a pykal. Bortňák šikovne tečoval strelu Čížka a hostia viedli už o dva góly. Slovan sa potom snažil o kontaktný gól, tréner Roman Stantien odvolal dve a pol minúty pred koncom z bránky Habala, tento risk však nevyšiel. Triumf hostí pečatil 95 sekúnd pred koncom do prázdnej bránky Bortňák.

Slovan Bratislava – HC Košice 1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Góly: 17. Pance (Abdul, Bondra) – 25. Skokan (Růžička, Milý), 35. Chovan (Rapáč, Skokan), 48. Bortňák (Čížek, Rapáč), 59. Bortňák (Rapáč). Rozhodovali: Novák, Výleta – Krajčík, Valo, vylúčení: 8:6 na 2 min., navyše Bondra (Slovan) 5+DKZ za vrazenie na mantinel, presilovky: 1:2, oslabenia: 0:0, 5519 divákov.

Slovan: Habal – Bačik, Sersen, Demo, Carson, Kučný, Šedivý – Pance, St. Pierre, Abdul – Basaraba, Kytnár, Bondra – Jendek, Urbánek, Matoušek – Sloboda, Kukumberg, Žitný – Petráš
Košice: Škorvánek – Zeleňák, Čížek, Růžička, Michalčin, Koch, Palacko, – Sukeľ, Klhůfek, Paršin – Chovan, Skokan, Rapáč – Vrábeľ, Bortňák, Majdan – Jokeľ, Suja, Milý

Hlasy po zápase

Peter Draisaitl, tréner Košíc: „Oba tímy chceli vyhrať, my si toto víťazstvo vážime. Neboli dnes na ľade plné zostavy, takže sme spokojní. My sme hrali so šiestimi obrancami, hrali veľmi solídne, podržal nás aj brankár Škorvánek. Sme radi, že sme v Bratislave dokázali zvíťaziť po výprasku, ktorý sme tu utŕžili predtým.“

Roman Stantien, tréner Slovana: „Chceli sme odčiniť prehru z predchádzajúceho zápasu. Začali sme dobre, aj sme tretinu vyhrali, ale potom sme dostali góly v oslabení. Košice dnes boli lepšie a preto zvíťazili.“

Prvá päťka Bystrice rozobrala Poprad

Hokejisti majstrovskej Banskej Bystrice zvíťazili doma nad Popradom 5:3. Prvá formácia „baranov“ sa postarala o 4 z 5 gólov.

Pod Urpínom sa hral od začiatku rýchly, kombinačný hokej, útoky sa striedali na oboch stranách. V úvode mohol otvoriť skóre domáci Kriška z medzikružia, Vošvrda bol proti. Kapituloval napokon v štvrtej minúte, keď Hohmann prihral puk ako na podnose Hickmottovi a ten sa zblízka nemýlil – 1:0.

Hostia odpovedali v oslabení. V ôsmej minúte sa Svitana dostal do úniku a pokoril Melicherčíka strelou pomedzi jeho betóny – 1:1. Ani tento stav však dlho netrval, pretože Bartánus spoza bránky našiel hokejku popradského gólmana, od ktorej putoval puk medzi žrde – 2:1.

V trinástej minúte hral hosťujúci Kundrik dlho bez hokejky, nestriedal a i tohto faktu využil Jääskeläinen, mieril presne z kruhu k vzdialenejšej žrdi – 3:1. Bystrica mohla pridať do prestávky aj štvrtý gól, no to by sa musel presadiť v presilovke zblízka Mlynarovič.

V druhom dejstve vystriedal pre zdravotné problémy Melicherčíka v bránke majstra Beskorowany. Domáci mohli ísť do trojgólového vedenia po šanci Jääskeläinena, ale Vošvrda podržal svoj tím a vyplatilo sa. V 25. minúte totiž strelu Mateja Paločka bystrický brankár iba vyrazil a z dorážky uspel Larkin – 3:2.

Potom nevyužili šance ‚barani‘, konkrétne Mlynarovič a Kriška. V polovici stretnutia videli diváci aj dva gólové brejky, najprv na strane hostí neuspel Takáč a potom na domácej Southorn. V 34. minúte sa menil stav a tešili sa ‚kamzíci‘.

V presilovke bekhendovu strelu Handlovského Beskorowany opäť iba vyrazil a pri ľavej žrdi uspel z dorážky tentoraz Réway – 3:3. Banskobystrická odpoveď bola rýchla. Presne o minútu Jääskeläinen zakončoval zblízka, bol natlačený do bránky a puk prešiel za čiaru – 4:4.

Piaty gól mohli ešte pridať J. Brejčák, ktorý sa pekne preštrikoval pred Vošvrdu, ale nepokoril ho, rovnako tak pred ním neuspel v čistej šanci v oslabení ani Gabor.

V tretej tretine to boli banskobystrická hokejisti, ktorí mali sprvu viac z hry a mohli skórovať. V presilovke neuspel zoči – voči Vošvrdovi Hohmann, presadiť sa nedokázal ani voľný Bubela a v ďalšej presilovke neuspel Bartánus dobrou strelou z ľavej strany.

Postupne preberal iniciatívu Poprad, Beskorowany mal plné ruky – nohy práce po zakončeniach Svitanu i Takáča. Domáci sa spoliehali na brejky a jeden im vyšiel v 54. minúte. Hohmann prihral v plnej rýchlosti pred odkrytú bránku Hickmottovi a ten sa nemohol pomýliť – 5:3.

V závere ešte hrali Podtatranci presilovku, odvolali aj brankára, no v šestici proti štyrom sa im už duel nepodarilo zdramatizovať.

HC'05 iClinic Banská Bystrica – HK Poprad 5:3 (3:1, 1:2, 1:0)
Góly: 4. Hickmott (Hohmann, Jääskeläinen), 11. Bartánus (Fafrák, Bubela), 13. Jääskeläinen (Hohmann, Southorn), 35. Jääskeläinen (Hickmott, Hohmann), 54. Hickmott (Hohmann, V. Mihálik) – 8. P. Svitana (Handlovský, D. Brejčák), 25. Larkin (Matej Paločko, Róbert Huna), 34. Réway (Handlovský). Rozhodovali: Kalina, Kókai – Kis-Király, L. Beniač, vylúčení: 7:7, navyše: Réway (Poprad) 10 minút za nešportové správanie sa, presilovky a oslabenia: 0:1, 2586 divákov

Banská Bystrica: Melicherčík (od 21. min. Beskorowany) – V. Mihálik, Southorn, Cardwell, Ďatelinka, J. Brejčák, Owens, Maier – Hohmann, Hickmott, Jääskeläinen – Stupka, Mlynarovič, Kriška – Fafrák, Bubela, Bartánus – L. Lunter, Gabor, Kabáč
Poprad: Vošvrda – Larkin, Dalhuisen, D. Brejčák, L. Kozák, Martin Chovan, Kramár, – Lapšanský, Jacobs, Handlovský – P. Svitana, Zagrapan, S. Takáč – Matúš Paločko Réway, Matej Paločko – Kundrík, Róbert Huna, Richard Huna

Hlasy po zápase

Dan Ceman, tréner Banskej Bystrice: „Čo sa týka začiatku zápasu, začali sme veľmi dobre. I keď je tých duelov teraz veľa v rade za sebou a chlapci sú unavení, tak to nebolo na ľade vidno. Prvú tretinu sme odohrali v nasadení, no mrzia nás nevyužité presilovky. Dokonca sme počas nej aj jeden gól inkasovali. Nepomohlo nám, že v tretej tretine diváci pískali počas našej početnej výhody, hoci ju máme najlepšiu v lige. Občas sú aj také dni, kedy sa nemusí v presilovke dariť. Hráči robili všetko čo majú, no aj Poprad hral dobre oslabenia. Musíme popracovať na tom, čo nám dnes nešlo, avšak sme spokojní s tromi bodmi. Hrali sme celkovo dobre. Brankár Beskorowany nahradil v druhej tretine zraneného Melicherčíka a nechytal sprvu v pohode, no v tretej tretine to už bolo z jeho strany v poriadku.“

Peter Mikula, tréner Popradu: „Keď prídete do Bystrice, tak musíte z minima vyťažiť maximum. To sme my dnes nevyužili. Rozhodlo aj to, že keď už sme sa dotiahli z pohľadu výsledku z našej strany z 1:3 na 3:3, tak sme hneď inkasovali gól na 3:4. Dopustili sme sa tam závažných vecí, ktoré by sa takémuto mužstvu nemali stávať. Štyria – piati hráči ešte nie sú v ideálnej forme a ďalší štyria – piati zostali doma, aby sa doliečili. Neprišli sme v plnej sile na ľad majstra. Cez to všetko domáci išli túžobnejšie za víťazstvom, premieňali šance a preto sme nemohli zápas dostať aspoň do predĺženia. Nám chýbali sily, väčšia vôľa.“

Dráma pre Trenčín

Trenčín zvíťazil doma nad Zvolenom 4:3. Dukla mala ideálny vstup do zápasu. Už v úvodnom striedaní zostali pred Petríkom osamotení Valach so Sojčíkom. Druhý menovaný nedokázal zblízka pretlačiť puk za Petríkov chrbát, no stihol prihrať na os klziska Stachovi, ktorý už nemal problém puk dostať do opustenej bránky.

Hostia sa však nevzdávali. V 3. minúte zostal pri žŕdke opustený Corrin a puk pretlačil za bránkovú čiaru. Hra sa následne prelievala zo strany na stranu. V 8. minúte mohol hostí poslať do vedenia Trotter, ale v nájazde neprestrelil Tomekove chrániče.

Zvolenčania následne prežili oslabenia a druhý gól mali na hokejke v 14. minúte. Po kombinačnej akcii však v predbránkovom území neuspel Tibenský.

Na začiatku druhej časti hry sa Dukla znova dostala do vedenia. Puk v strede klziska prebral Špirko, prekľučkoval sa až pred Petríka a puk od konštrukcie poslal za bránkovú čiaru, čo ešte musel potvrdiť videorozhodca. Už o minútu sa trenčianske tribúny radovali znova.

Špirko oklamal brániaceho hráča, popred bránkovisko prihral Bartovičovi. Ten strelou z prvej nedal brankárovi žiadnu šancu. Striedačka bryndziarov na situáciu zareagovala oddychovým časom. Dva rýchle góly hre prospeli. Hostia už nemali na čo čakať a museli hru otvoriť.

Úvod záverečnej tretiny lepšie vyšiel bryndziarom. V 45. minúte dokázali domáci celok zavrieť v obrannom pásme. Gólman Tomek trikrát zasiahol, no pri zakončení Trottera zblízka už bol bezmocný. Následne sa hostia neustále snažili vyrovnať, čo sa im však nepodarilo.

Naopak, desať minút pred koncom zápasu stratil Petrík hokejku. Tá mu chýbala pri strele gólovom zakončení Bartoviča – 4:2. Trenčania v záverečnej desaťminútovke prežili dve oslabenia.

Necelé tri minúty pred koncom šiel na trestnú lavicu aj McCormack a tréner Podkonický odvolal z bránky Petríka. Výhodu o dvoch hráčov Zvolen bleskovo využil na kontaktný gól Corrina. Záverečné sekundy už gól nepriniesli a Trenčín zaknihoval tretiu výhru v rade.

HK Dukla Trenčín – HKM Zvolen 4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Góly: 1. Stacha (Sojčík, Valach), 24. Špirko (Sádecký, McCormack), 25. Bartovič (Špirko, Hlinka), 51. Bartovič (Ferenyi, Hlinka) – 3. Corrin (Marcinek, Tibenský), 45. Trotter (Parks, Zuzin), 58. Corrin (Trotter). Rozhodovali: Goga, Juhász – Frimmel, Soltész, vylúčení: 7:6, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 2980 divákov

Trenčín: Tomek – Stacha, McCormack, Brodeur, Štach, Sládok, Bokroš – Sojčík, Mikyska, Valach – Hecl, Paukovček, Sádecký – Hlinka, Špirko, Bartovič – Ferényi, Švec, Krajč – Ryan Petrovický
Zvolen: Petrík – Corrin, Betker, Švarný, Stephenson, Meliško, Petran, Drgoň, Kubát – J.Mikúš, Trotter, Thompson – Kelemen, Zuzin, Parks – Petráš, Mráz, Žilka – Kolenič, Tibenský, Marcinek

Hlasy po zápase

Ján Pardavý, tréner Trenčína: „Zápas mal veľmi dobré parametre. Hrali sme proti silnému súperovi. Po góle sme po zbytočnej chybe inkasovali. V prvej tretine sme urobili pár chýb. V druhej tretine sme zlepšili pohyb. Zachytávali sme puky a vytvárali si tlak. Strelili sme góly. Zvolen naskočil do tretej tretiny veľmi dobre. Vytváral si tlak. V závere prišli zbytočné fauly, urobili sme zo zápasu drámu. Napokon sme stretnutie proti veľmi kvalitnému súperovi doviedli do úspešného konca.“

Andrej Podkonický, tréner Zvolena: „Na začiatku sme inkasovali, ale hneď aj vyrovnali. V prvej tretine sme šli trikrát sami na bránu a mohli viesť. V druhej tretine sme si nevytvorili tlak. Inkasovali sme dva gólu. Za stavu 1:3 sme akoby ani nechceli strieľať na bránu. V tretej tretine sme začali hrať dobre. Vytvorili sme si aj tlak, ale inkasovali po vlastnej chybe. V závere sa nám nepodarilo vyrovnať.“

SKUPINA PORAZENÝCH

Ščurko rozhodol pre Detvu

Detva zvíťazila po 5 prehrách v rade. Doma zdolala Nové Zámky 5:4 po predĺžení. Hráči spod Poľany v predchádzajúcom stretnutí prišli aj o teoretickú šancu postúpiť do play off, no napriek tomu potešili 165 divákov a zvíťazili v zápase, v ktorého polovici prehrávali o dva góly.

Detve vyšli hlavne úvody tretín. Minútu a 41 sekúnd po začiatku druhej dvadsaťminútovky vyrovnal na 1:1 Viktor Fekiač a 53 sekúnd po začiatku tretej tretiny skóroval na 3:3 Ladislav Ščurko.

Detvu nezlomil ani gól na 3:4 Novozámčana Filipa Bajteka štyri minúty pred koncom. Predĺženie zariadil 61 sekúnd pred treťou sirénou Rastislav Gašpar. Hrdinom sa napokon stal Ščurko, ktorý strelil v predĺžení víťazný gól 42 sekúnd pred klaksónom. V zápase tak strelil hetrik.

HC 07 WPC Koliba Detva – HC Mikron Nové Zámky 5:4 pp (0:1, 2:2, 2:1 – 1:0)
Góly: 22. V. Fekiač (Ľupták, Ľalík), 36. Ščurko (F. Fekiač, Podešva), 51. Ščurko (Král), 59. Gašpar (Ľupták, Klíma), 65. Ščurko (V. Fekiač) – 11. Obdržálek (Bajtek, Rogoň), 27. Števuliak (Andrisík, Holovič), 30. Drtina (Jurík, Fereta), 57. Bajtek (Hatala, Ondrušek). Rozhodovali: Baluška, Purgat – Šoltés, Štancel, vylúčení: 5:6, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 165 divákov.

HC 07 WPC Koliba Detva: Zalivin – Golian, F. Fekiač, Andersons, Lalík, Jendroľ, Gachulinec – Král, Podešva, Ščurko – Čacho, Klíma, Gašpar – Ľupták, V. Fekiač, Mons – Čenka, Turan
HC Mikron Nové Zámky: Pavlas – Hatala, Magovac, Drtina, Fereta, Labrecque, Hain, Pavúk – Obdržálek, Bajtek, Rogoň – Števuliak, Holovič, Andrisík – Mikula, Fábry, Jurík – Ondrušek

Michalovce s čistým kontom

Michalovce zdolali doma MAC Újbuda 3:0. Od úvodu sa obaja súperi pustili do seba. Najskôr mohli skórovať hostia, Sofrón ale z nebezpečnej pozície mieril iba do Suráka. Na druhej strane rovnako pochodil Jakub Linet, ktorého vychytal Bernard.

V polovici prvej časti získali Michalovčania presilovú hru. Tú síce nevyužili, no po návrate Buseniusa na ľad skóroval strelou do modrej Daniel Hančák. Viac gólov diváci v prvej tretine nevideli, hoci v jej druhej polovici sedeli na trestnej lavici až traja hráča. Dve presilovky ale nevyužil MAC a jednou takouto možnosťou pohrdli aj domáci.

V druhej tretine videli diváci štyri presilové hry. Ujala sa až tá posledná. V 33. minúte po individuálnej akcii Safaralejeva doklepol puk do siete Peter Galamboš a upravil tak na 2:0 v prospech domáceho tímu.

Ten mohol hneď na to inkasovať, Surák si ale poradil s koncovkou Terbócza, strela Szucsa síce prešla za jeho chrbát, no do brány nedošla, čo hlavným rozhodcom potvrdil aj videorozhodca.

Hostia sa mohli nadýchnuť k obratu na začiatku tretej časti, nevyužili však dve po sebe idúce presilovky. Následne putoval na trestnú lavicu Carlisle, paradoxne ale bol MAC najbližšie ku gólu, keď sa po Pukkovej chybe rútil sám na Suráka Josh Pitt.

Michalovský brankár však uhájil čisté konto a hneď z následného útoku sa presadil Korhonen, ktorý pečatil na konečných 3:0.

HK Dukla Ingema Michalovce – MAC Újbuda 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Góly: 11. Hvila (Hančák), 33. Galamboš (A. Štrauch), 48. Korhonen (Lalancette). Rozhodovali: Korba, Lokšík – Durmis, Bogdaň, vylúčení: 5:6 na 2 min., navyše: Klempa (Újbuda) 10 minút za vrazenie na mantinel, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, 3196 divákov.

Michalovce: Surák – Pukka, Ventelä, Hančák, Kolba, Bdžoch, Vorobjov – Korhonen, Lalancette, Phillips – A. Štrauch, Galamboš, Mašlonka – Safaralejev, Linet, Giľák – Chalupa, Šimun, Hvila
Újbuda: Bernard – Carlisle, Macaulay, Garát, Busenius, Pozsgai, Bugár, Loczi, Blake Orbán – Brance Orbán, Strech, Sofron – Szücs, Terbócs, T. Klempa – Kreisz, Pitt, Bodó – K. Nagy, B. Majoross, Szigeti

Hlasy po zápase

Peter Bartoš, asistent trénera Michaloviec: „Rozhodli presilovky. My sme využili dve, všetky súperove sme ubránili. Treba povedať, že nás podržal aj brankár Surák. Zápas to bol ťažký, pre nás veľmi dôležitý a sme radi, že sme získali tri body.“

Gergely Majoross, tréner Újbudy: „Súhlasím s trénerom súpera, že rozhodli presilovky. My sme svoje šance nevyužili, za čo sme pykali. Súper nás potrestal troma gólmi a vyhral zaslúžene.“

Miškovec si zastrieľal pod Zoborom

Miškovec zvíťazil v Nitre vysoko 6:1. V úvodnej tretine boli strelecky aktívnejší domáci, ale hostia z Miškovca vyťažili z minima maximum. Dobrú príležitosť na strane Nitry mal v 6. minúte Lušňák, ktorý z blízka napálil puk do lapačky Rajnu.

Hostia udreli prvýkrát v 10. minúte, keď cez šírku pásma našiel Magosi nikým nekrytého Szirányiho a ten nezaváhal – 0:1. Dvojgólové vedenie zabezpečil gólom Harrison, ale na jeho presný zásah dokázal reagovať o 36 sekúnd Minárik, ktorý znížil na 1:2.

V 29. minúte strelil gól Valchař, ale použil pri tom svoju korčulu, a tak gól neplatil. Chuť si český útočník napravil o minútu neskôr gólom v presilovej hre. Do brány Nitry sa postavil striedajúci Burgart. Nitranom chýbal v zakončení dôraz a hlavne hráč na dorážku.

Miškovec mal veľkú šancu definitívne zlomiť zápas v 47. minúte, no Vojtkó netrafil odkrytú bránu. Následne zmaril Rajna sľubnú šancu na zníženie pri teči Lušňáka. Nitranom nepriala ani šťastena a množstvo pukov letelo tesne popri bráne.

Domáci tréneri skúsili odvážny ťah a päť minút pred koncom pri presilovke odvolali brankára. Gólový efekt to neprinieslo a Harrison pridal štvrtý gól do prázdnej brány. Nitra odflákla posledné minúty a Miškovec jej uštedril debakel 1:6. V záverečnej minúte sa presadili ešte Láda a Kiss.

HK Nitra – DVTK Miškovec 1:6 (1:2, 0:1, 0:3)
Góly: 17. Minárik (Hrušík, Čaládi) – 10. Szirányi (Magosi, Vandane), 17. Harrison (Beauvillier), 30. Valchař (Vas), 56. Harrison, 60. Láda (Kiss), 60. Kiss (Paterka). Rozhodovali: Müllner, Tvrdoň – Synek, Vyšný, vylúčení: 4:6 na 2 min., navyše: Kiss (Miškovec) 10 minútr za vrazenie na mantinel, presilovky: 0:3, oslabenia: 0:1, 2347 divákov.

Nitra: Šimboch (30. Burgart) – McNally, Kubka, Morrison, Mezei, Pupák, Versteeg, Sloboda – Buček, Šiška, Csányi – Fominych, Yellow Horn, Scheidl – Lušňák, Kollár, Tábi – Čaládi, Minárik, Hrušík – Mrázik
Miškovec: Rajna – Ross, Kiss, Lada, Vandane, Szirányi, Guz – Rodman, Galanisz, Magosi – Valchař, Vas, Beach – Beauvillier, Harrison, Kiss – Vojtko, Miskolczi, Paterka

Hlasy po zápase

Miroslav Kováčik, tréner Nitry: „Veľmi ťažko sa hodnotí takýto zápas. Viem, že ľudia sú frustrovaní z toho výsledku a nechcem vyznieť ako blázon, ale napriek tomu si myslím, že sme v zápase boli aktívnejší až do stavu 1:3. Potom sme dostali štvrtý gól, čím ten rozdiel narástol. V záverečnom oslabení sme si nechali streliť dva góly a výsledok vyzerá veľmi zle, ale nezodpovedá priebehu hry. V tomto zápase nám nebolo súdené, ale aj také zápasy v športe sú. Žiaľ, výsledok je pre nás krutý. Ideme ďalej, pripojil sa k nám Kris Versteeg a uvidíme, či zasiahne už do ďalšieho zápasu. V každom prípade prehrali sme bitku, ale nie vojnu. Kým je šanca na postup, určite sa o ňu pobijeme. Zápasov je ešte dosť.“

Glen Hanlon, tréner Miškovca: „Chcel by som poďakovať manažmentu z Nitry za veľmi dobrú organizáciu. Vždy, keď sme prídeme, tak nás vždy niekto čaká. Parkovanie je úplne bezproblémové. Taktiež aj šatňa je otvorená, pretože to vôbec nie je pravidlom v iných kluboch. Nitrania môžu byť na to hrdí. V zápase sme veľmi dobre zvládli oslabenia a podržal nás brankár. To bol kľúč k úspechu.“


Tabuľka hokejovej Tipsport Ligy

Nadstavbová časť

Skupina o 1.-6. miesto

1. Banská Bystrica 55 32 6 4 9 4 0 180:109 120
2. Slovan Bratislava 55 29 6 2 13 4 1 191:118 108
3. Košice 55 28 2 7 14 3 1 163:114 106
4. Poprad 55 28 5 0 17 2 3 170:131 99
5. Trenčín 55 26 4 1 19 2 3 167:139 93
6. Zvolen 55 29 0 0 22 4 0 186:152 91

Skupina o 7.-12. miesto

7. Michalovce 55 20 4 1 22 6 2 152:157 78
8. Nitra 55 21 2 1 23 7 1 149:157 77
9. Miškovec 55 20 4 3 25 0 3 148:158 77
10. Budapešť 55 18 2 0 30 5 0 158:201 63
11. Nové Zámky 55 13 4 2 28 6 2 143:188 59
12. Detva 55 16 3 0 34 1 1 131:206 56
debata chyba
Viac na túto tému: #Tipsport Liga