Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyhnanstvo sa blíži ku koncu. Liptáci by sa mali vrátiť na vlastný štadión 1. februára

Vyhnanstvo hokejistov MHk 32 Litovský Mikuláš sa pomaly blíži ku koncu. Na štadióne Liptákov v ostatných mesiacoch prebiehala rozsiahla rekonštrukcia, pre ktorú museli nájsť náhradný domov v Spišskej Novej Vsi či Žiline.

23.01.2019 09:08
debata (1)

Aktuálne však už nič nebráni tomu, aby sa hráči Liptovského Mikuláša vrátili na vlastný „zimák“, kde sa čaká už iba na stopercentnú prípravu ľadovej plochy. Prvý súťažný zápas v sezóne 2018/2019 by mal zimný štadión v Liptove zažiť 1. februára proti Detve.

„Aj posledné týždne sa na štadióne intenzívne pracuje. Už to však nie sú stavebné úpravy, ale skôr ide o administratívne veci, ktoré je potrebné ešte dotiahnuť. Reálnym termínom prvého domáceho zápasu je 1. február. Verím, že tento dátum už zostane v platnosti a budeme si môcť užiť prvý zápas v zrekonštruovanom štadióne,“ povedal podľa webu hokejportal.net brankár Ján Laco, ktorý je zároveň aj spolumajiteľ spoločnosti JL aréna, prevádzkovateľa zimného štadióna.

„Tešíme sa, že plánovaná rekonštrukcia zimného štadióna sa blíži ku koncu a pravdepodobne už nasledujúci týždeň bude štadión sprevádzkovaný. Tieto posledné kroky bývajú vždy najzdĺhavejšie, no zároveň ich je aj najmenej vidieť. Ide o administratívu, dokumentáciu či prípravu infografiky. Verím, že už budúci týždeň bude všetko ukončené a štadión bude prichystaný tak, aby mohli hokejisti vykorčuľovať na ľadovú plochu,“ povedal riaditeľ spoločnosti JL aréna Jozef Kasanický.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #MHk 32 Liptovský Mikuláš