Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Extraligisti sa stretnú s Lintnerom a spol. Chceme poznať ich víziu, tvrdia

Zástupcovia klubov hokejovej Tipsport extraligy sa na budúci týždeň stretnú s pracovnou skupinou okolo Richarda Lintnera, ktorá pripravuje a iniciuje novú stratégiu pre slovenský hokej.

20.04.2015 16:54
Miroslav Šatan Foto: ,
Miroslav Šatan na brífingu po pracovnom stretnutí tímu Richarda Lintnera so zástupcami hokejovej extraligy.
debata (2)

Funkcionári tímov najvyššej súťaže sa na pozvaní Lintnerovcov na spoločnú schôdzku dohodli na pondelkovom slávnostnom zasadnutí akcionárov spoločnosti Pro-Hokej, ktoré sa uskutočnilo na pôde úradujúceho majstra v Košiciach.

„Zhodli sme sa, že pozveme Richarda Lintnera a jeho skupinu na stretnutie. Chceme si vypočuť víziu jeho pracovnej skupiny,“ uviedol riaditeľ Pro-Hokeja Vladimír Paštinský.

V Košiciach sa konalo riadne zasadnutie Pro-Hokeja, na ktorom vyhodnotili sezónu 2014/2015 a schválili aj jej všetky výsledky. Preberali sa aj ďalšie otázky športovo-technického charakteru. V hrubom sa načrtli aj plány na ďalší súťažný ročník.

„Budúca sezóna je stále v rovine úvah. Čakáme na vyjadrenie od Slovana a jeho stanovisko, kde bude v ďalšom ročníku hrať. Podľa toho, či bude desať alebo jedenásť tímov, bude potom vyzerať aj kalendár a model ligy. Po majstrovstvách sveta máme v pláne ďalšie stretnutie, na ktorom by sme chceli už vyriešiť všetky otázky okolo ďalšieho ročníka,“ doplnil Vladimír Paštinský.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner #Pro Hokej