Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf HC Košice by privítal Slovan v extralige. Rivalita pretrváva, vraví

Prezident HC Košice Juraj Mondík odmietol všetky špekulácie o prípadnom odchode úradujúceho hokejového majstra zo slovenskej Tipsport extraligy do českej najvyššej súťaže a v domácej lige by privítal aj bratislavský Slovan.

18.02.2015 08:14
hokej Slovan Košice Foto:
Ilustračná snímka.
debata

Šumy o snahe Košíc ožili po tom, čo sa objavili správy o odchode Slovana Bratislava z Kontinentálnej hokejovej ligy a jeho úsilí dostať sa do inej zahraničnej súťaže. Slovan a Košice sa snažili o presun do českej extraligy už pred štyrmi rokmi, vtedy ich neprijali tamojšie kluby.

„HC Košice nerokuje s českou stranou o vstupe do českej extraligy. Áno, v minulosti došlo k neformálnym stretnutiam a udiali sa rozhovory s českými predstaviteľmi a funkcionármi, ale v súčasnosti neprebiehajú. Všetky otázky a úvahy, o ktorých sa teraz vedú diskusie medzi fanúšikmi a v médiách, sa nesú vyslovene v hypotetickej rovine,“ povedal pre denník Šport prezident HC Košice Juraj Mondík.

Prvý muž košického hokeja by skôr privítal návrat Slovana do Tipsport extraligy: „Určite by to bolo prínosom pre všetky kluby a oživením celej súťaže. Zdravá rivalita medzi Košicami a Slovanom stále pretrváva.“

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #HC Košice #Juraj Mondík