Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Bývalý kapitán hokejovej dvadsiatky Kolena mal vážnu autonehodu

Hokejista MHC Mountfield Martin Milan Kolena mal podľa profilu klubu na sociálnej sieti Facebook v sobotu ráno vážnu autonehodu, po ktorej ho museli operovať.

15.11.2014 20:31
Milan Kolena. Foto: ,
Milan Kolena.
debata

„K ďalším veciam ohľadom tejto smutnej udalosti sa vyjadríme dodatočne. Všetkým štyrom zraneným osobám prajeme veľa síl a to veľmi potrebné zdravie,“ uvádza sa na facebookovom profile MHC Mountfield.

Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe. Kolena sa pravdepodobne zranil pri dopravnej nehode v obci Turčianska Štiavnička v okrese Martin. Ako informoval hovorca žilinskej polície Radko Moravčík, v sobotu ráno o šiestej hodine 20-ročný vodič z Martina z dosiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a ľavou stranou auta narazil do stromu.

Stalo sa to pri prechádzaní pravotočivej zákruty v smere na obec Sučany v okrese Martin. Pri nehode sa zranili štyria ľudia. Polícia vyčíslila škodu na 25-tisíc eur a zisťuje, či bol vodič pod vplyvom alkoholu. Ďalšie okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Milan Kolena bol kapitánom slovenskej reprezentácie do 20 rokov na majstrovstvách sveta 2014. Sezónu začal v HC Košice, po trinástich dueloch sa vrátil do materského Martina. Celkovo v Tipsport extralige 2014/2015 odohral zatiaľ 20 stretnutí so ziskom deviatich bodov (5+4).

debata chyba
Viac na túto tému: #MHC Martin #Milan Kolena