Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Martinčania ani nevedeli, ako sa radovať po sladkom víťazstve

Hokejisti MHC Mountfield Martin sa dočkali po dvanástich kolách opäť víťazstva. V piatok zdolali doma Piešťany 5:2 a ukončili dlhé čakanie na tri body, ktoré znižovalo ich sebavedomie i psychiku.

01.11.2014 11:28
MHC Mountfield Martin Foto:
Radosť hráčov MHC Mountfield Martin.
debata

„Je to pre nás veľmi sladké víťazstvo, ani sme nevedeli, ako sa máme radovať! Konečne sa to skončilo,“ tešil sa po dlhom čase v rozhovore pre Rádio Šport, ktorý cituje web Hokej.sk, útočník MHC Mountfield Jaroslav Markovič. „To nebola séria, to bola nočná mora! Kritika sa na nás valila zo všetkých strán a už sme ani nevedeli, čo ešte máme vyskúšať. Konečne nám to napadalo a vďaka Bohu za túto výhru. Takú krízu som ešte v kariére nezažil a konečne to máme za sebou.“

Martin napriek nepriaznivej sérii z posledných týždňov je s 21 bodmi ôsmy v tabuľke extraligy. Za Piešťanmi zaostáva o bod, pred Žilinou je iba vďaka lepšiemu skóre. V súčasnosti sú v kríze Piešťany, ktoré nebodovali už v piatich dueloch. „Momentálne sme pod takou dekou, že to nezvládame. Potrebujeme sa dostať z krízy. Mali sme už sedenia, kde sme si všeličo povedali, skúšali sme i zmeny tréningov. Všetko je to ale v hlavách. Márne budú debaty mimo ľadu, keď to na ňom neukážeme,“ uviedol pre Rádio Šport, ktoré cituje Hokej.sk, útočník Piešťan Tibor Kutálek.

debata chyba
Viac na túto tému: #MHC Mountfield Martin