Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan bude lietať vrtuľníkom v obývačke

Rekonštrukcia zimného štadióna Ondreja Nepelu, súvisiaca s jeho pripravenosťou na organizáciu majstrovstiev sveta v hokeji v roku 2011, najviac zasiahne bratislavský Slovan, ktorý tu hráva svoje domáce zápasy. Na vyše jednu sezónu sa klub s najväčšou pravdepodobnosťou presťahuje do Ružinova na štadión Vladimíra Dzurillu. Ten má však oproti Tehelnému poľu množstvo nedostatkov a klub bude musieť počítať s viacerými obmedzeniami.

26.09.2008 16:17
Diváci, štadión, tribúna, Samsung aréna, Slovan Foto:
So štadiónom Ondreja Nepelu sa Slovan na jeden a pol sezóny bude musieť rozlúčiť.
debata

„Slovan bude trpieť rok a pol, presunie sa do priestorov, ktoré sú nevyhovujúce. Podmienky v Ružinove sú neporovnateľné s tými, ktoré máme teraz,“ povedal generálny manažér HC Slovan Maroš Krajči. „Budeme lietať vrtuľníkom v obývačke,“ ús­mevne zhodnotil vzniknutú situáciu.

Na štadióne je podľa Krajčiho „roboty ako na kostole“. Za 15 rokov sa tam údajne nepreinvestovala ani koruna. Prisľúbil však, že vedenie klubu urobí všetko pre to, aby ružinovský stánok zveladilo maximálne ako sa dá. Všetko však závisí na tom, či sa slovanisti dohodnú s mestskou časťou Ružinov, Krajči však dúfa, že to nebude problém. „Nie je možné, aby Slovan hrával v Hlohovci alebo v Trnave. To si neviem predstaviť,“ uzavrel pre Pravda.sk.

debata chyba