Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Exbrankár Michaloviec terčom útoku: Jeho rodine sa v Česku vyhrážali smrťou

V Česku v sobotu začala vyhrotená finálová séria o postup do extraligy medzi Vsetínom a Zlínom. Po triumfe Vsetína v prvom súboji zverejnil domáci brankár Tomáš Vošvrda šokujúcu informáciu.

02.04.2023 13:30
Tomáš Vošvrda Foto:
Moment, ktorý vyprovokoval fanúšika k nechutnému útoku. Tomáš Vošvrda si vyšliapol na útočníka Zlína Pavla Sedláčka.
debata (2)

Ako informoval isport.cz gólman, ktorý v posledných rokoch pôsobil na Slovensku v Poprade, Liptovskom Mikuláši a Michalovciach uviedol, že fanúšik súpera sa mu vyhrážal zavraždením rodiny.

V drese valašského tímu pritom Vošvrda ešte neodchytal ani desať zápasov, ale už sa stal tŕňom v oku niektorých priaznivcov Zlína. Väčšinu sezóny strávil v Michalovciach a do Vsetína sa presunul až na konci základnej časti.

Oilers Coyotes Hockey Čítajte viac Premiérový gól Kelemena, bodoval aj Tatar. Historická noc Bostonu a Pastrňáka

V prvom súboji série vychytal triumf 4:3 po predĺžení. Nechýbalo však veľa, aby nedochytal. Na konci riadneho času totiž bránil svojho obrancu Jiřího Říhu, ktorého fauloval útočník Zlína Pavel Sedláček. Práve tento incident mal vyprovokovať fanúšika k nechutnému útoku na sociálnej sieti.

„Počkaj, až prídeš do Zlína, ty k*rva,“ znelo v úvode súkromnej správy na Instagrame. „Osobne ťa rozbijem a vyvraždím ti rodinu, č*rák zas*aný! Ja ti dám na niekoho útočiť.“ Okrem rodiny sa vyhrážky dočkal aj na svoju osobu. „Podpísal si si ortieľ smrti, p***s vygumovaný.“

SR Košice šport hokej TEL play off 1. Michalovce KEX Čítajte viac Kuriózny moment brankára Košíc. Puk som našiel v gatiach, smial sa po zápase

Samotný brankár si z toho ťažkú hlavu nerobil. „A teraz sa mám asi začať báť, však?“ napísal s vysmiatym smajlíkom k snímke obrazovky. Vyhrotená séria pokračuje druhým zápasom v nedeľu opäť vo Vsetíne.

Hokejisti s najviac strelami v jednom zápase NHL Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Eric Lindros (Kanada, Philadelphia Flyers)...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #VHK Vsetín #Tomáš Vošvrda