Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skončí po siedmich rokoch v KHL? Novosibirsk už nepočíta s Čajkovským

Dni slovenského hokejistu Michala Čajkovského v tíme KHL HC Sibir Novosibirsk sú spočítané. Podľa Sport Expressu neponúkne vedenie ruského klubu 30-ročnému obrancovi predĺženie zmluvy.

31.03.2023 09:30
01. Michal Čajkovský Foto:
Michal Čajkovský.
debata

Čajkovský ukončil túto sezónu už 10. marca, keď Novosibirsk nestačil v 1. kole play off na favorizovaný Avangard Omsk a prehral 1:4 na zápasy.

Bronzový medailista z vlaňajších olympijských hier v Pekingu zaznamenal v tejto sezóne 17 bodov (7+10) v 59 stretnutiach základnej časti KHL a v piatich dueloch play off dosiahol jeden gól.

Adam Húska Čítajte viac Podľa Nemca hrozil bojkot zápasov proti Slovákom. K verdiktu SZĽH sa vyjadril aj Húska

Čajkovský bol v Sibiri asistentom kapitána a nateraz je otázne, či bude jeho kariéra pokračovať v KHL. V ruskej súťaži pritom pôsobí už od sezóny 2016/17. Okrem Novosibirsa obliekal aj dresy Jekaterinburgu a Dynama Moskva.

Odchovanec bratislavského Slovana sa rovnako ako ďalší Slováci z KHL nezúčastní májových majstrovstiev sveta vo Fínsku a Lotyšsku. Vedenie slovenskej hokejovej reprezentácie sa na začiatku týždňa uznieslo, že hráči z KHL nebudú do konca sezóny súčasťou národného tímu.

Jágrove partnerky. Učarovala mu i krásna Slovenka Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Jágrov vzťah trval najdlhšie šesť rokov. Kto...
debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #Michal Čajkovský #Sibir Novosibirsk