Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jedenásť zápasov a stačilo. Obranca Graňák dal zbohom Sparte Praha

39-ročný skúsený slovenský hokejový obranca Dominik Graňák už nie je hráčom Sparty Praha. Účastník dvanástich majstrovstiev sveta skončil v tíme na vlastnú žiadosť.

27.10.2022 16:13
726494794 Foto:
Dominik Graňák v drese Sparty Praha.
debata

Vicemajstra sveta z roku 2012 angažovala Sparta začiatkom septembra na výpomoc kvôli rozsiahlej maródke v tíme. Graňák stihol za Spartu nastúpiť v deviatich ligových dueloch a zaznamenal gól a asistenciu.

„Ide o moje vlastné rozhodnutie. Cítim, že podstata mojej prítomnosti v Sparte sa už naplnila a vnímam to ako najlepšie riešenie pre obe strany,“ uviedol pre klubový web Graňák.

slafkovský wright Čítajte viac Slafkovský vs. Wright. Kanaďan má oproti Slovákovi veľký hendikep

Za jeho odchodom môže byť aj príchod výraznej posily zo zámoria Michala Kemplného či úspešné doliečenie zranenia ďalšieho obrancu Michala Moravčíka.

Okrem ligových zápasov stihol Graňák nastúpiť aj v dvoch stretnutiach Ligy majstrov. „Dominik nám po vypadnutí niekoľkých bekov zo zostavy významne pomohol. Bol prínosom pre našu hru a skvelým spoluhráčom do kabíny. Za jeho pomoc mu veľmi ďakujeme,“ uviedol športový riaditeľ Sparty Petr Ton.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Dominik Graňák #česká hokejová extraliga