Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hráči sa sťažujú na vedenie Capitals: Hodili nás cez palubu

Zahral si za Slovan, Nové Zámky, v minulej sezóne pôsobil v II. českej lige. V novom ročníku mal obliekať dres Bratislava Capitals v ICE Hockey League, ale všetko je inak.

31.07.2022 19:53
SR Bratislava šport hokej IHL I-Clinic BAX Foto: ,
Bratislava Capitals. (ilustračná snímka)
debata

Aj útočník Marek Sloboda si musí hľadať nový klub.

Capitals, osudom ťažký skúšaný klub poznačený smrťou Borisa Sádeckého a Dušana Pašeka, tento týždeň oznámili definitívny koniec existencie .

Vedenie to zdôvodnilo aj negatívnou kampaňou v médiách.

"V posledných mesiacoch sme s odhodlaním pracovali na opätovnom vstupe klubu do nadnárodnej ICE Hockey League, pričom všetko sa už schyľovalo k príprave na nový ročník.

Pred pár týždňami sa však spustila negatívna mediálna antikampaň, ktorej cieľom je zdiskreditovať značku iClinic a jej viacerých lekárov.

Klub do poslednej chvíle veril vo zvrat situácie, ale chce byť voči lige korektný. Preto musíme s poľutovaním oznámiť, že klub iClinic Bratislava Capitals definitívne ukončuje svoju činnosť," uviedol klub vo vyhlásení.

SR Bratislava šport hokej IHL I-Clinic BAX Čítajte viac Bratislava Capitals hlási definitívny koniec. Čo zaň môže?

Sloboda je jedným z hráčov, ktorí neboli so správaním manažmentu spokojní. Svoj pohľad na vec zverejnil na sociálnej sieti.

Okrem iného napísal, že klub mal podpísaných 20 hráčov vrátane legionárov. Zháňať nové pôsobiská v polovici leta bude pre všetkých náročné.

„Takže máte 3 mesiace podpísané, podriadite tomu všetko, odmietnete iné ponuky, zariadite si podľa toho život, investujete do bývania, kondičného trénera, tréningov na ľade a pod. a pár dní pred zrazom dostanete prostredníctvom emailu informáciu, že klub má problémy,“ vyjadril sa Sloboda.

Nemec, Slafkovský, Mešár Čítajte viac Pikantný stret kamarátov. Slafkovský zrejme vyzve Nemca

Hráčov najviac nahnevalo, že klub oznámil koniec deň pred oficiálnym zrazom.

"Klub mal podpísaných cca 20 hráčov, aj zahraničných, z ktorých pár som poznal a niektorí tu už mali podľa mojich informácií dokonca dohodnuté byty.

Takto nás všetkých vrátane realizačného tímu a ďalších ľudí okolo klubu prehodili cez palubu, deň pred oficiálnym zrazom, pričom pravdepodobne nedostaneme ani žiadne odškodné. Bude veľmi zložité pre nás všetkých si v tomto období niečo nájsť, keďže všade už majú hotové kádre a podpísaných hráčov," dodal bývalý mládežnícky reprezentant.

debata chyba