Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hudáček opäť zmenil dres, vracia sa do KHL

Slovenský hokejový reprezentant Libor Hudáček bude pokračovať v sezóne v drese tímu KHL Dynamo Minsk, kde pôsobí aj jeho reprezentačný kolega, brankár Patrik Rybár.

25.12.2021 10:41
SR ZOH2022 Hokej kvalifikácia Rakúsko Slovensko... Foto: ,
Branislav Konrád a Libor Hudáček.
debata (1)

O podpise zmluvy informovali oficiálne stránky bieloruského a švajčiarskeho klubu HC Lugano, v ktorom doteraz pôsobil.

Tridsaťjedenročný útočník odštartoval sezónu v Neftechimiku Nižnekamsk, za ktorý odohral jedenásť zápasov a zaznamenal tri asistencie. V polovici októbra odišiel do Lugana.

Libor Hudáček Čítajte viac Slovan získal na Spengler Cup zvučné meno. Posilní ho Hudáček

Švajčiarskemu tímu mal pomôcť po tom, čo mu pre zranenia vypadlo viacero útočníkov. V jeho drese sa mu spočiatku darilo, keď v 10 dueloch strelil osem gólov, ale neskôr stratil dôveru trénerov a vysedával na tribúne.

Na Štedrý deň opäť zmenil pôsobisko a zakotvil v hlavnom meste Bieloruska.

„Chcem sa poďakovať Liborovi za pomoc, ktorú nám poskytol v októbri a novembri. V posledných týždňoch však nemal veľa času na ľade a so šiestimi zahraničnými hráčmi sme mu nevedeli garantovať miesto v zostave. Vzhľadom na jeho účasť na ZOH v Pekingu sme sa rozhodli, že najlepším riešením je jeho odchod do KHL,“ uviedol generálny manažér Lugana Hnat Domenichelli.

Hudáček pôsobil v minulosti v KHL v drese Slovana Bratislava. V medzinárodnej súťaži odohral dokopy 212 zápasov a nazbieral 99 bodov (43+56). Pôsobil aj v českej a švédskej najvyššej súťaži. V reprezentačnom drese získal striebro na MS 2012.

Lídri slovenskej dvadsiatky na MS v Kanade Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Šimon Nemec - podľa viacerých renkingov...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #Dynamo Minsk #Libor Hudáček