Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hudáček žiari v KHL. Navrhnite mu novú masku!

Darí sa mu a jeho mužstvo úspešne bojuje o účasť v play off KHL. Július Hudáček naďalej potvrdzuje, že patrí medzi najlepších brankárov nadnárodnej súťaže.

03.11.2020 18:00
Július Hudáček Foto: ,
Július Hudáček v slovenskom drese.
debata

V nedeľňajšom zápase vychytal ďalšiu výhru Spartaku Moskva, ktorý zdolal Avangard Omsk 2:1 po predĺžení. Slovenský brankár si pripísal 29 zákrokov.

Hudáček v tejto sezóne nastúpil spolu na dvanásť stretnutí.

Dosiahol v nich kvalitné štatistiky – priemer 1,86 inkasovaného gólu na zápas, 93,65-percentnú úspešnosť zásahov a dve čisté kontá.

Po reprezentačnej pauze Spartak nastúpi 10. novembra v moskovskom derby proti CSKA.

Navrhnite hokejovú masku pre Júliusa Hudáčka!

Slovenský hokejista Julo Hudáček myslí často počas hokejových momentov aj na tých, ktorí tiež zápasia o svoje víťazstvo – na choré deti a ich rodičov.

Preto by mal rád na svojich domácich retro zápasoch KHL v Moskve 22.12. proti AK Bars Kazaň a 23.12. proti Vitazu Podoľsk na hlave masku, ktorá upriami na takýchto hrdinov pozornosť.

Môžete ju navrhnúť aj vy. Julo masku na konci sezóny vydraží v prospech pacientov z Dobrého anjela a tak aj pomôžete dobre veci. Víťazný motív odmení aj svojim podpísaným dresom.

Viac informácií vám poskytne samotný brankár vo videu na tomto webe

Ako maska vznikne? Podľa víťazného motívu ju vyrobí Peter Wolf, ktorý sa profesionálne venuje striekaniu brankárskych masiek a podpísal sa pod mnohé skvelé výtvory.

Podmienky súťaže a ďalšie podrobnosti nájdete tu

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #hokej #Spartak Moskva #Július Hudáček