Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanklub sa raduje. Zmeny vo vedení Slovana, skončil aj Štefl

Vedenie HC Slovan Bratislava v dôsledku odchodu z Kontinentálnej hokejovej ligy po vzájomnej dohode nepredĺžilo spoluprácu so športovým riaditeľom Oldřichom Šteflom a výkonným riaditeľom klubu pre KHL Alexejom Jaškinom.

29.05.2019 19:15
debata (3)

Prvý menový pôsobil na poste športového riaditeľa od jari 2009, pričom v ostatných sezónach fanúšikovia viackrát požadovali jeho odchod. Jaškin pracoval v štruktúrach „belasých“ od ročníka 2012/13.

Obaja funkcionári skončia na svojich pozíciách k 31. máju 2019. „HC Slovan ďakuje obom svojim zamestnancom za odvedené služby a do budúcnosti im želá len to najlepšie,“ uvádza sa na oficiálnom webe tímu zo slovenskej metropoly.

Bratislavský Slovan po siedmich sezónach opúšťa KHL a mal by sa vrátiť do slovenskej najvyššej súťaže, keďže na pôsobenie v najkvalitnejšej európskej lige nenašiel nového investora.

„Belasí“ však musia pred vstupom do Tipsport ligy splniť viacero licenčných podmienok, z ktorých tou najpodstatnejšou je vyrovnanie dlhov voči hráčom. Tie majú presahovať milión eur. Rovnako sedemcifernú sumu dlhuje Slovan mestu Bratislava za prenájom Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

TV Pravda: Bývalý hokejista Ľubomír Višňovský reaguje na finančné problémy HC Slovan Bratislava a odchod klubu z KHL
Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #zmeny #HC Slovan Bratislava #odchod #Alexej Jaškin #vedenie #Oldřich Štefl