Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan top hráčov nepustil, prichádza posila so skúsenosťami z NHL

Vedenie HC Slovan Bratislava v závere prestupového termínu neuvoľnilo žiadneho svojho hráča, a to napriek záujmu niektorých klubov o členov kádra "belasých". Informuje o tom web účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy.

27.12.2017 15:59
Garbutt Foto: ,
Ryan Garbutt (vpravo) v drese Dallasu Stars.
debata

Slovanu patrí v tabuľke Západnej konferencie patrí predposledné 12. miesto s 23-bodovým mankom na 8. pozíciu, ktorá zaručí účasť v play-off. Slovan má pred sebou ešte 11 zápasov základnej časti.

„Nechceli sme to urobiť, predovšetkým pre našich skvelých fanúšikov. Majú právo vidieť všetkých našich najlepších hráčov až do konca súťaže,“ povedal generálny manažér Slovana Patrik Ziman a aj v súvislosti s utorkovým víťazstvom 3:2 na ľade Jokeritu Helsinki doplnil:

„Naším spoločným cieľom musí byť čo najlepšie dohrať všetky zostávajúce zápasy základnej časti a pokúsiť sa čo najčastejšie o taký výkon a výsledok, ako naposledy v Helsinkách.“

Prípadné odchody z kádra budú podľa webu Slovana aktuálne až v závere prestupového obdobia v európskych ligách, keď do konca základnej časti KHL zostanú posledné dva zápasy.

Slovan v stredu tiež oznámil angažovanie kanadského útočníka Ryana Garbutta. Tridsaťdvaročný rodák z Winnipegu, ktorý môže nastupovať na pozícii centra i krídelníka, počas uplynulých šiestich sezón pôsobil v severoamerickej NHL, predovšetkým v klube Dallas Stars.

Hrával tiež za Chicago Blackhawks a Anaheim Ducks. V NHL odohral 305 zápasov, získal 87 bodov (39+48). V play-off pridal 13 štartov (4+0). V tomto ročníku pôsobil v HK Soči a Torpede Nižnij Novgorod.

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #HC Slovan Bratislava #Ryan Garbutt