Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi v Čeľabinsku s jedinou zmenou v zostave

S jedinou zmenou v zostave v porovnaní s pondelkovým úspešným duelom na ľade tímu Neftechimik Nižnekamsk nastúpia hráči Slovana Bratislava v stredajšom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v Čeľabinsku proti miestnemu Traktoru.

30.12.2015 10:49
Václav Nedorost, Slovan Bratislava Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Hlavný tréner Miloš Říha sa v bránke bude spoliehať na Barryho Brusta, ktorý v predchádzajúcich dvoch dueloch vychytal čisté konto. V obrane nastúpia Tomáš Kundrátek s Camom Barkerom, Ivan Švarný s Tomášom Starostom, Michal Sersen s Vladimír Mihálikom, siedmym bekom bude Lukáš Kozák.

V ofenzíve nenastúpi Marek Viedenský, ktorého z hry vyradilo menšie zranenie. Jeho pozíciu v elitnom útoku zaujme kanadský krídelník Francis Paré, ktorý nastúpi s Lukášom Kašparom a centrom Václavom Nedorostom. V druhej formácii budú hrať Rok Tičar, Žiga Jeglič a Ladislav Nagy. Milan Bartovič sa predstaví s kapitánom Tomášom Surovým a Louisom Leblancom, vo štvrtom útoku si zahrajú Pavol Skalický, Patrik Lušňák a Dávid Skokan.

Začiatok duelu je naplánovaný na 15.00 h SEČ.

Informácie sú z oficiálneho webu „belasých“.

Predpokladaná zostava Slovana v stredajšom súboji v Čeľabinsku:
Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Sersen, V. Mihálik, L. Kozák – Kašpar, V. Nedorost, Paré – Jeglič, Tičar, L. Nagy – Leblanc, T. Surový, Bartovič – Skalický, Lušňák, D. Skokan

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Traktor Čeľabinsk
Načítavajú sa športové výsledky...