Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovanisti nevyužívajú pisoár v kabíne, podľa kouča by mali

Hráči Slovana Bratislava síce v aktuálnej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) strelecky nezaostávajú za konkurenciou, ale ani nevynikajú.

22.09.2015 12:45
Miloš Říha Foto: ,
Miloš Říha.
debata

V jedenástich dueloch strelili 28 gólov a so sedemnástimi bodmi im patrí 8. miesto v tabuľke Západnej konferencie KHL. „Belasí“ najmä pred vlastnými fanúšikmi zatiaľ zaostávajú za očakávaniami.

Hokejisti často dodržiavajú rôzne rituály, aby si na svoju stranu naklonili streleckú šťastenu. Jedným z nich je aj namočenie hokejky do toalety. Aj na to by mal slúžiť pisoár uprostred hráčskej kabíny Slovana. „Akosi sa neujal, nik tam nechodí. Chlapci sa pred sebou asi hanbia,“ povedal pre oficiálny klubový web tréner Miloš Říha a s úsmevom pokračoval: " Ak by sa nehanbili, tak dáme viac gólov. Je to recesia, ale malo by sa to diať. Dávame málo gólov, a tak by sme tam mali namočiť hokejky alebo aj ruky. Zatiaľ tam bol možno jeden. A tajne… Mali by ísť všetci, ale nechcem im to prikazovať. Musí to vyjsť z mužstva. Káder je v pohybe a partia je stále akási opatrná."

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Miloš Říha