Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rusov v Bratislave nezrazila na kolená ani infekcia. Ďalší zápas im odložili

V kádri hokejistov Neftechimiku Nižnekamsk vypukla počas tohto týždňa rozsiahla epidémia. Už na stredajší víťazný zápas v bratislavskej Slovnaft Arene so Slovanom nastúpili viacerí hráči so sebazaprením.

25.12.2014 19:44
Daniel Sexton, Neftechimik Nižnekamsk Foto: ,
Daniel Sexton (uprostred) so spoluhráčmi z Neftechimika oslavuje svoj víťazný gól v závere zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi HC Slovan Bratislava - Neftechimik Nižnekamsk.
debata

Vo štvrtok hlásili lekári Neftechimiku infekčné ochorenie u jedenástich hráčov. Vedenie KHL preto na základe žiadosti klubu i odporúčania svojho lekárskeho oddelenia rozhodlo o prenesení duelu medzi Jugrou Chanty-Mansijsk a Nižnekamskom z 26. decembra na 18. januára 2015.

Mnohí členovia Neftechimiku majú vysoké teploty. „Sme vďační, že preniesla zápas s Jugrou. Už pri našom odchode z Nižnekamska hospitalizovali dvoch ľudí, u Pavla Kulikova sa objavili náznaky zápalu pľúc. V Bratislave sme hrali na tri päťky a kým sme doleteli do Chanty-Mansijska, ochoreli ďalší traja hráči. Máme zdravých len dvanásť hokejistov, ale či by budú zdraví aj zajtra, to si nikto netrúfa odhadnúť. Lekári povedali, že ďalších šesť ľudí sa môže ráno zobudiť a budú chorí,“ uviedol pre R-Sport tréner Neftechimiku Vladimir Krikunov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neftechimik Nižnekamsk