Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobrá správa zo Slovana. Belasí opäť môžu rátať s najlepším strelcom

Dobrá správa prišla z tábora hokejistov Slovana Bratislava, ktorí v utorok ráno odcestujú na ďalší trip do Ruska.

03.11.2014 20:52 , aktualizované: 22:04
Ladislav Nagy Foto: ,
Ladislav Nagy.
debata

Vo výprave „belasých“ bude opäť aj najproduktívnejší hráč a najlepší strelec mužstva Ladislav Nagy. Skúsený 35-ročný útočník sa zranil uplynulý štvrtok v dueli Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Sibiru Novosibirsk (2:3) a potom absentoval v zostave Slovana v nasledujúcich domácich súbojoch proti Amuru Chabarovsk (1:3) a Admiralu Vladivostok (4:1).

Vyšetrenia neodhalili vážnejší problém a ani nutnosť dlhodobejšie výpadku, a tak sa líder bratislavského mužstva môže pridať k spoluhráčom z tímu. Naopak, chýbať bude stále zranený obranca Tomáš Starosta a tiež útočník Mário Lunter, ktorý si zranenie privodil na pondelkovom tréningu. Z Banskej Bystrice sa do mužstva vrátili Patrick White a Andrej Kudrna.

Slovanistov čaká v stredu od 14.00 h SEČ opäť konfrontácia so Sibirom Novosibirsk a v piatok nastúpia v rovnakom čase na ľade kazašského Barysu Astana. Tréneri budú mať k dispozícii 24-členný káder zložený z 2 brankárov, 8 obrancov a 14 útočníkov.

Káder Slovana na najbližšie duely KHL: Janus, Backlund – Sigalet, Foster, Baranka, Sersen, V. Mihálik, Štajnoch, Luža, Brejčák – Bartovič, Surový, L. Hudáček, Nagy, Vondrka, V. Nedorost, Netík, T. Rachůnek, Tičar, Jeglič, Kudrna, Bližňák, A. Šťastný, White

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Ladislav Nagy