Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vaše komentáre sú hanba, zúril ten Hag na novinárov. Nepáčilo sa mu, ako opísali postup United do finále pohára

Tréner anglického futbalového klubu Manchester United označil za hanbu spôsob, akým médiá informovali o víkendovom postupe jeho zverencov do finále FA Cupu.

23.04.2024 19:30
Erik ten Hag Foto:
Erik ten Hag počas semifinálového duelu proti Coventry.
debata

Zverencov Holanďana Erika ten Haga si totiž „podali“, po tom, ako „červení diabli“ v semifinálovom súboji viedli na druholigovým Coventry City 3:0, no napokon sa strachovali o postup a ten si zaistili až v penaltovom rozstrele.

Ten Hag priznal, že jeho tím mal šťastie, keď druholigista v závere predĺženia skóroval a o gól prišiel po zásahu videasistenta rozhodcu (VAR). Zaútočil však aj na kritikov.

"Vaša reakcie bol rozpačitá. Vrcholný futbal je o výsledkoch a my sme sa dostali do finále, zaslúžili sme si to. Do finále FA Cupu sme sa dostali druhýkrát za dva roky, čo je úžasné.

Manchester United Čítajte viac Červení vs. modrí. Finále Pohára FA obstará manchesterské derby

Preto považujem komentáre za hanbu," uviedol holandský kormidelník. Manchester United si vo finále zahrá 25. mája proti mestskému rivalovi Manchestru City, ktorému vlani v rovnakej súťaži aj fáze podľahol.

Erik ten Hag prevzal tím United v lete 2022. Predtým pracoval pre Ajax Amsterdam, s ktorým v rokoch 2019 a 2021 získal Holandský pohár a tiež tri ligové tituly.

V roku 2019 tiež dotiahol Ajax do semifinále Ligy majstrov. A práve to presvedčilo zástupcov tímu z Old Traffordu, aby ho angažovali.

Vlani síce United priviedol k prvenstvo v Ligovom pohári a klub pod jeho taktovkou sa kvalifikoval do Ligy majstrov, no v tejto sezóne nenadviazal na uvedené úspechy.

Aktuálne sú jeho zverenci až na 7. priečke tabuľky Premier League a zdá sa, že na Ligu majstrov v ďalšom ročníku môže zabudnúť.

Nový spolumajiteľ klubu Jim Ratcliffe aktuálne zvažuje, či má Ten Haga ponechať na svojom poste, alebo ho v lete nahradí.

Nedávno sa technickým riaditeľom United stal Jason Wilcox, generálnym riaditeľom zase Omar Berrada. Obaja spolu s Ratcliffom majú v pláne transformovať futbalové operácie v klube. Otázne je už len to, či to bude s holandským koučom alebo bez neho.

Zlatan Ibrahimovič a Helena Segerová Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Švédsky veterán Zlatan Ibrahimovič je...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #finále #Manchester United #novinári #FA Cup #Erik ten Hag