Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nebudem hrať, nikam nejdem. Bývalý hráč Liverpoolu vyšperkoval mizerný angažmán drzým gestom

Futbalista Naby Keita odmietol cestovať s tímom Werderu Brémy na zápas 29. kola Bundesligy na ihrisku Leverkusenu (0:5). Domáci po stretnutí oslavovali premiérový nemecký titul.

15.04.2024 13:03
Naby Keita Foto:
Keita v drese Liverpoolu.
debata

Dvadsaťdeväťročný Guinejčan sa tak rozhodol po tom, čo mu tréner oznámil, že nebude v základnej jedenástke mužstva.

„Tento čin hovorí za všetko, viac nemusím povedať. Každý si môže vytvoriť vlastný názor, ja som si ho vytvoril,“ povedal kouč Ole Werner podľa agentúry DPA.

Stredopoliarovi a bývalému hráčovi Liverpoolu hrozí suspendácia. Vedenie klubu sa má k incidentu vyjadriť počas pondelka.

Xabi Alonso Čítajte viac Jedenáťročná dominancia Bayernu sa skončila. Leverkusen oslavuje v Nemecku prvý titul

„Porozprávame sa s ním a jeho agentom o dôsledkoch a ďalších krokoch,“ povedal šéf klubu Clemens Fritz pred nedeľňajším duelom. Werderu patrí v tabuľke 12. priečka.

Keita na Instagrame uviedol, že vždy pracoval profesionálne: "Od začiatku mojej kariéry som nikdy nemal problémy s disciplínou, nech som bol kdekoľvek, a vždy som sa snažil byť vzorom.

Nebudem preto akceptovať, aby niekto tento imidž poškodzoval." Brémy posilnil minulý rok v lete, keď mu skončila zmluva na Anfield Road a bol voľný hráč.

Pre viaceré zranenia však nedokázal naplniť očakávania a odohral len päť zápasov v Bundeslige. Jeho zmluva platí do roku 2026.

Majstrovské oslavy Slovana na Tehelnom poli Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Pozrite si, ako to vyzeralo na Tehelnom poli...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #liverpool #Werder Brémy #disciplína #Naby Keita