Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Barcelony šokoval. S klubom chce predĺžiť zmluvu, má to však háčik

Tréner futbalistov španielskeho klubu FC Barcelona Xavi Hernández naďalej čaká na predĺženie zmluvy so súčasným zamestnávateľom.

09.06.2023 12:03
xavi Foto:
Xavi Hérnandéz si na lavičke Barcelony už zvyká na novú pozíciu.
debata

Štyridsaťtriročný niekdajší stredopoliar „blaugranas“, ktorý v tejto sezóne 2022/2023 priviedol po štyroch rokoch barcelonské mužstvo k majstrovskej trofeji v španielskej La Lige, má s klubom kontrakt do konca nasledujúceho ročníka 2023/2024.

Ako referuje web denníka AS s odvolaním sa na rozhlasovú stanicu Cadena SER, Xavi zvýšil platové požiadavky pre seba a svoj realizačný tím.

Ako podmienku predĺženia spolupráce dohromady požaduje 12 miliónov eur v čistom. Podľa španielskych médií sa však predstavy Xaviho a zástupcov klubu rapídne líšia.

Lionel Messi Čítajte viac Reakcia Barcelony na Messiho prestup pôsobí rozpačito. Syn argentínskeho kanoniera zotrel Parížanov jedinou vetou

Niekdajší stredopoliar španielskej reprezentácie Xavi Hernández strávil v seniorskom mužstve FC Barcelona 17 rokov a odišiel odtiaľ v lete 2015.

S klubom získal ako hráč 25 trofejí, hráčsku kariéru ukončil v katarskom klube Al-Sadd. A tam vzápätí naskočil na trénerskú dráhu.

S reprezentáciou Španielska získal tituly na MS 2010 aj ME 2008 a 2012. Koučom FC Barcelona je od novembra 2021, keď prišiel zo spomenutého Al-Saddu.

Škandál v La Lige. Ultras zmarili oslavy Barcelony Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Futbalisti Barcelony oslavujú zisk...
debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Xavi Hernández