Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Benzema má nový klub, platovo sa dotiahol na Ronalda. Messiho otec prezradil viac, ako chcel

Prestup francúzskeho futbalistu Karima Benzemu do Saudskej Arábie je podľa informácií renomovaného novinára Fabrizia Romana a agentúry DPA spečatený.

05.06.2023 15:49
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi ešte v drese Paríža Saint-Germain.
debata

Tridsaťpäťročný kanonier, ktorý po štrnástich rokoch opustil Real Madrid, sa mal dohodnúť na podpise zmluvy s klubom Al-Ittihad.

Zmluva by mala platiť do roku 2025 a zahŕňa opciu na ďalší ročník. Jeho ročný plat by sa mal vyšplhať až na 200 miliónov eur, čo je približne rovnako, ako v Arábii zarába Cristiano Ronaldo.

Benzema sa rozlúčil s „bielym baletom“ gólom, keď v nedeľňajšom záverečnom 38. kole La Ligy vyrovnal proti Athleticu Bilbao z jedenástky na konečných 1:1. Oficiálna rozlúčka sa má uskutočniť v utorok v tréningovom centre klubu.

Lionel Messi Čítajte viac Messimu zazvonil parížsky umieračik. Arabi cítia šancu a pred jeho očami roztočili petrodolárové tango

Romano informoval aj o zaujímavom posune v situácii okolo Lionela Messiho. Hviezdny Argentínčan mal byť ďalším slávnym futbalistom, ktorý prestúpi do Arábie, ale zrejme z toho nič nebude.

Eminentný záujem o jeho služby má FC Barcelona. Messiho otec Jorge, ktorý je aj jeho agentom, už absolvoval dialóg s prezidentom katalánskeho veľkoklubu Joanom Laportom.

„Leo sa chce vrátiť do Barcelony a mne sa tento nápad pozdáva. Barca je určite jedna z reálnych možností. Čoskoro sa jeho budúcnosť dozviete,“ reagoval Messi senior.

Messi hral za Barcelonu od mládežníckych kategórií až do roku 2021, v jej drese nastúpil na takmer 600 zápasov.

Najhodnotnejšie futbalové kluby na svete + Slovan Fotogaléria - 43 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček 20 najhodnotnejších...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Lionel Messi #Karim Benzema