Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Benzema dal posledný gól v drese Realu a potom si zalietal. La Liga spoznala posledného zostupujúceho

Futbalisti Realu Madrid remizovali v zápase záverečného 38. kola španielskej La Ligy na domácej pôde s Athleticom Bilbao 1:1.

04.06.2023 21:05 , aktualizované: 23:31
Karim Benzema Foto: ,
Hráči Realu Madrid pripravili Karimovi Benzemovi peknú rozlúčku.
debata

„Biely balet“ si napriek tomu udržal konečnú druhú priečku tabuľke, k čomu im pomohol mestský rival Atlético, ktorý iba remizoval na pôde Villarealu.

Posledný gól v drese Realu strelil francúzsky kanonier Karim Benzema, ktorý oznámil, že na Santiago Bernaubeu po štrnástich rokoch končí.

Karim Benzema Čítajte aj Koniec jednej éry, Benzema oficiálne opúšťa Real Madrid. Ancelotti v sobotu tvrdil opak

Ročník 2022/23 zakončil v La Lige s 19 presnými zásahmi, čo je o štyri menej, ako nastrieľal líder tejto štatistiky Robert Lewandowski z FC Barcelona.

Účasť v predkole Európskej konferenčnej ligy si zabezpečila Osasuna Pamplona, ktorá zdolala na svojom trávniku Gironu 2:1 a obsadila konečné 7. miesto.

Tabuľkový skok na úplný záver zaznamenala Mallorca, ktorá v zostave so slovenským obrancom Martinom Valjentom vďaka triumfu 3:0 nad Vallecanom poskočila z dvanástej priečky na deviatu pred Gironu, Vallecano i FC Sevilla.

Posledným zostupujúcim sa stal Real Valladolid, ktorému nestačil ani zisk bodu za bezgólovú remízu doma proti Getafe. Almeria uhrala na pôde zostupujúceho Espanyolu Barcelona remízu 3:3 a nenechala sa v tabuľke preskočiť.

Načítavajú sa športové výsledky...
Najhodnotnejšie futbalové kluby na svete + Slovan Fotogaléria - 43 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček 20 najhodnotnejších...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Karim Benzema